Menu

Woodwick outlet

1 - 36 van 61 producten
Vergelijk (0)

WoodWick outlet

Geurkaarsen zijn er in alle soorten en maten, maar de geurkaarsen zijn WoodWick zijn zeer uniek in haar soort. De WoodWick geurkaarsen zijn gemaakt van enkel natuurlijke materialen, zo bestaat de kaars uit sojawas en beschikt over een houten lont. Ook beschikken de WoodWick kaarsen over een zeer fraai uiterlijk, zo hebben de lange WoodWick kaarsen een zandloper figuur, waardoor het zeer chique en luxueuze kaarsen zijn. De deksel die op deze kaarsen zit, bestaat uit hout. Als je deze deksel er op doet als de kaars niet brandt, dan heeft de kaars ook een zeer fraai uiterlijk als hij niet brandt. De speciale Pluswick-lont van de WoodWick kaarsen zorgt ervoor dat ze sneller en beter branden. Om het optimale uit de kaars te halen is het aan te raden om de kaars bij voorkeur 3 a 4 uur te laten branden, zo ervaar je de meest prettige geurintensiteit.

WoodWick assortiment

De WoodWick kaarsen zijn een perfect woonaccessoires voor op jouw salontafel, bijzettafel of eetkamertafel. Tuincentrumoutlet heeft een zeer groot assortiment aan WoodWick kaarsen, zo heb je de WoodWick mini, WoodWick medium en de WoodWick large. Ook is er een keuze aan zeer veel verschillende geuren, de populairste WoodWick kaarsen bij Tuincentrumoutlet.com zijn de:

· WW Rosewood Ellipse Candle

· WW Spiced Blackberry Ellipse Candle

· WoodWick Lavender & Cedar Ellipse Candle

· WW Evening Onyx Medium Candle

· WW Vanilla Bean Medium Candle

· WW De Luxe giftset Ellipse Candle

WoodWick showroom

De WoodWick geurkaarsen zijn er eenvoudig te bestellen bij Tuincentrumoutlet.com, hier vind je de goedkoopste WoodWick kaarsen. Dit komt doordat Tuincentrumoutlet de grootste WoodWick outlet is, door de grote inkoop die er wordt gedaan. Ook zou je eens een kijkje kunnen komen nemen in de trend showroom van Tuincentrumoutlet.com, deze is gelegen bij Groenrijk in Tilburg.