Montage- en bezorgservice

Onze Montage- en Bezorgservice is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw aankopen. Of u nu een groot loungeset, een stijlvolle tuinset of een prachtige parasol heeft gekocht, onze ervaren bezorgers zorgen ervoor dat uw bestelling snel en veilig bij u thuis wordt afgeleverd.

Het proces is eenvoudig. Nadat u uw gewenste tuinartikelen heeft gekozen op onze website, plaatst u eenvoudigweg uw bestelling en selecteert u de Montage- en Bezorgservice tijdens het afrekenen. Vervolgens gaat ons team aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk gereed te maken voor verzending.

  • Onze bezorgers zullen contact met u opnemen om een geschikt tijdstip af te spreken voor de levering. Hierdoor hoeft u geen hele dag thuis te wachten. We begrijpen dat uw agenda druk kan zijn, en we willen ervoor zorgen dat de levering naadloos aansluit op uw planning.
  • Eenmaal bij u thuis aangekomen, zullen onze vakkundige bezorgers de tuinartikelen met de grootste zorg uitladen en indien gewenst, ook ter plaatse monteren. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar u kunt er ook zeker van zijn dat alles correct en veilig wordt geïnstalleerd.
  • Bovendien nemen we indien gewenst het verpakkingsmateriaal mee terug, zodat u geen rommel hoeft op te ruimen. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.
1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)