Houten bloempotten voor buiten outlet

Houten bloempotten passen dankzij de natuurlijke uitstraling in iedere tuin of op ieder balkon. De potten kunnen gemaakt zijn van steigerhout, cemani wood of bananenblad. Maar het kan ook gaan om een keramieken pot die afgewerkt is met hout. Elke houten pot is anders, en dat maakt deze buitenpotten juist zo leuk! Bij Tuincentrum Outlet vind je bloempotten van de merken Van der Leeden, Noach en HBX. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

⏎ Terug

 

 

Houten bloempotten van Noach

Noach outdoor biedt een breed assortiment tuinmeubelen, tuinproducten en kerstartikelen. Het merk is opgezet door tuincentrumondernemers die vanuit praktijkkennis assortimenten ontwikkelen. Noach Outdoor biedt voordelige kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit alles wordt gecombineerd met strak design op basis van de laatste trends. Noach Outdoor wordt uitsluitend verkocht bij GroenRijk tuincentra in Nederland.

Over het merk HBX

Het assortiment van de groothandel HBX bestaat onder andere uit vazen, decoratie dienbladen, plantenbakken en muur decoratie. HBX selecteert unieke decoratie- en woonaccessoires wereldwijd. Dat mag gezien worden!

De inkopers van HBX reizen de hele wereld rond op zoek naar de mooiste woon decoratie artikelen. Van Europa, Afrika via Azië naar Zuid- en Noord Amerika alle artikelen bij elkaar zorgen voor een perfect aanbod namens groothandel HBX.

Koop houten bloempotten voor buiten bij Tuincentrum Outlet

Voor de mooiste houten buitenpotten van de beste merken als HBX, Noach en Van der Leeden ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres! Elke tuinplant verdient een mooie pot, en laten houten bloempotten nu overal bij passen! Maak jouw tuin, balkon of terras af met mooie houten buitenpotten. Je bestelt buitenpotten gemakkelijk en snel bij Tuincentrum Outlet.