Plantenmanden voor binnen outlet

Haal de jungle in huis met rotan plantenmanden. Een plantenmand is niet alleen het omhulsel van jouw nieuwe kamerplant, het brengt je interieur nog meer tot leven. Denk bijvoorbeeld aan een groene kamerplant. Deze staat pas centraal in jouw huiskamer wanneer er een goede pot om zit. Een plantenmand voor binnen past bij ieder interieur. Of je nu een landelijke inrichting wat romantischer wilt maken of een industriële inrichting was zachter. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel jouw plantenmand voor binnen vandaag nog!

⏎ Terug

 

 

1 - 18 van 18 producten
Vergelijk (0)

Terug van nooit helemaal weggeweest

De rotan plantenmand is weer helemaal terug. Een rieten bloempot heeft een rustieke uitstraling en is de ideale toevoeging aan jouw interieur. In een rotan plantenmand zit altijd een plastic laag verwerkt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het water geven van de plant. Ook een plant in een rieten plantenmand kun je gewoon water geven. Bekijk ons assortiment bloempotten en zoek jouw ideale plantenmand uit. 

Welke planten passen bij een rieten plantenmand?

Een rieten plantenbak past eigenlijk in ieder interieur. Dan blijft natuurlijk wel de vraag, welke plant in de mand te planten? In een rotan plantenmand staat iedere groene kamerplant leuk, maar ook bloeiende planten kunnen leuk staan in een rotan bloempot binnen. Een plant in rieten mand is een uitstekende decoratie voor binnen en is vaak net de aankleding die het huis nodig heeft, bijvoorbeeld tegen een lege muur aan of in een vergeten hoek. Schaf dus direct een mand voor plant aan en geef meer sfeer aan jouw interieur. 

Plantenmanden kopen bij Tuincentrum Outlet

Wil jij een mand voor grote plant, een gevlochten plantenmand of juist een rieten bloempot op pootjes? Bij Tuincentrum Outlet hebben wij een zeer uitgebreid aanbod planten en bloempotten. En kijk ook eens bij plantenbakken of bloempotten voor binnen. Bekijk het volledige aanbod en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur! Bestel direct een plantenmand in de webshop van TuincentrumOutlet.com!