Kerstboomstandaarden outlet

Met het kopen van een echte kerstboom is het belangrijk dat je daar ook een goede kerstboomstandaard bij aanschaft. Je wil niet dat de boom wankel staat, bij een klein stootje al omvalt of uitdroogt vanwege een watertekort. Koop daarom bij Tuincentrumoutlet een goedkope en toch sterke kerstboomstandaard. Onze kerstboomstandaarden in de uitverkoop zijn zo ontworpen dat de boom stevig staat en dat er gemakkelijk water in het reservoir gegoten kan worden. Wil jij goedkoop een kerstboomstandaard kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

⏎ Terug

 

 

1 - 13 van 13 producten
Vergelijk (0)

Kerstboomstandaard kopen?

Een kerstboomhouder zorgt ervoor dat jouw kerstboom stabiel blijft staan. Heb jij een echte kerstboom of kunstkerstboom gekocht en ben jij nog op zoek naar de beste kerstboomstandaard voor jouw kerstboom? Dan ben je bij Tuincentrum Outlet bij het juiste adres. Bij Tuincentrum Outlet verkopen wij namelijk verschillende soorten kerstboomstandaarden, zoals een metalen kerstboomstandaard, een houten kerstboomstandaard en een gietijzeren kerstboomstandaard. Daarnaast verkopen wij ook een easyfix kerstbomenstandaard voor de Easyfix kerstboom, maar hebben wij ook een algemene kerstboomvoet die op een standaard kerstboom past. Deze kerstboomhouders verkopen wij zowel in onze winkel als in onze webshop. Wanneer je de kerstboomvoet online besteld, wordt deze thuisbezorgd. Bij een bestelling boven de 30 euro betaal je geen verzendkosten.

De kerstboomvoeten voor (kunst)kerstbomen zijn voorzien van een gat, een pin en klemmen. Sommige kerstboomstandaarden zijn ook nog voorzien van een waterreservoir. Door de kerstboom in zo’n standaard te zetten, blijft jouw (kunst)kerstboom stabiel staan. Onze kerstboomstandaarden zijn ook geschikt voor (kunst)kerstbomen die je bij bijvoorbeeld de Action, Gamma, Praxis, Hema, Hornbach, Lidl of Ikea koopt.

Naast de kruispoot kerstboomstandaarden, zoals die van Elho, verkopen wij ook nog stabielere kerstboomstandaarden. De kerstboomstandaarden van Krinner en Central Park beschikken namelijk over een ronde standaardvoet met voetpompsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je de kerstboom goed vast kunt zetten.