Menu

Fairybell outlet

Fairybell kerstverlichting outlet

Binnenshuis geniet jij van een prachtige echte kerstboom of een mooie kunstkerstboom. Ook buitenshuis kun jij jouw tuin voortaan helemaal in kerstsferen brengen. Een zeer moderne optie om dat te doen is met een unieke LED-kerstboom van het merk Fairybell. Met één van de mooie LED-kerstbomen zal jouw tuin deze winter extra gaan stralen.

Hoe zet ik een LED-kunstkerstboom op?

Fairybell kerstverlichting is niet zomaar je standaard kerstverlichting. Het onderscheidt zich door zijn innovatieve en opvallende ontwerp. De verlichting is ontworpen als een grote kerstboomvormige vlaggenmast, waarbij de lichtjes als takken naar beneden hangen. Het resultaat is een spectaculaire kerstboom die in een mum van tijd kan worden opgezet. Een van de grootste voordelen van Fairybell is de eenvoudige installatie. Binnen enkele minuten kun je jouw Fairybell kerstverlichting opzetten zonder gedoe of ingewikkelde instructies. Het enige wat je nodig hebt, is een stevige paal of vlaggenmast om de Fairybell aan te bevestigen. Ook deze zijn te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet.com. Vervolgens trek je de lichtjes uit elkaar, sluit je ze aan op het bijgeleverde verlengsnoer en bevestig je het geheel aan de paal. Het resultaat is een verbluffende kerstboom met duizenden sprankelende lichtjes.

Duurzame kerstverlichting

Tegenwoordig is duurzaamheid steeds belangrijker. Ook Fairybell speelt hierop in met de kerstverlichting, doordat Fairybell enkel gebruik maakt van LED-verlichting, gaat elk product erg lang mee en draag je bij aan een beter milieu. Of je nu gaat voor de Fairybell lichtkerstboom l600cm 1200led ww, de Fairybell l700cm 1500led warm white of de Vlaggenmast verl l200cm 300led bij Tuincentrumoutlet.com zit je altijd goed.

1 - 19 van 19 producten
Vergelijk (0)