Lemax kerst collectie 2023

Ben jij al helemaal in de kerststemming aan het komen? En kun jij niet wachten om weer te kunnen beginnen met het opbouwen van jouw kerstdorp? Wij ook niet! Daarom hebben we nu al de Lemax collectie van 2023 in de verkoop. Met deze kerstminiaturen, kersthuisjes en andere kerstaccessoires ga jij echt de show stelen de aankomende wintermaanden.

Lemax collectie 2023

Met deze nieuwe Lemax kerstcollectie kun je het zo gek niet bedenken en heeft Lemax weer zijn uiterste beste gedaan om met fantastische kerstartikelen te komen. Of je nu op zoek bent naar leuke huisjes, dan heb je bijvoorbeeld huizen die goed tot zijn recht komen op de noordpool. Daarnaast heb je ook nog de normale kersthuisjes, deze zouden ook bij jou in de straat kunnen staan en zijn lekker ondergesneeuwd. Om het nog leuker te maken zijn er dit jaar ook veel kermisattracties, denk hierbij aan bijvoorbeeld de carrousel of de grote giant wheel. Met deze bewegende kersthuisjes geef jij jouw kerstdorp als het ware een extra dimensie. Naast de standaard kersthuisjes van Lemax is er dit jaar ook een Limited Edition collectie op de markt. De Lemax Norman Rockwell collectie 2023, van de kersthuisjes uit deze collectie zijn er slechts 400 per stuk gemaakt, echte collector items dus. Hoewel dit dus zeer unieke kersthuisjes zijn, vind je bij Tuincentrumoutlet natuurlijk ook de klassieke kersthuisjes uit de 2023 collectie. Een greep uit onze Lemax 2023 collectie vind je hier:

Lemax kersthuisjes collectie 2023

De Lemax collectie van 2023 bestel je bij Tuincentrumoutlet.com, hier vind je de goedkoopste Lemax kersthuisjes. Zie ook onze Lemax kerstcollectie 2022. Je bestelt de Lemax collectie zeer eenvoudig via Tuincetrumoutlet.com voor de laagste prijs, maar toch de beste kwaliteit. Bij besteding van 30 euro of meer op Tuincentrumoutlet, worden de Lemax producten gratis thuisbezorgd. Daarnaast bieden wij jou de gelegenheid om langs te komen in de grote showroom van Tuincentrumoutlet.com, deze is gelegen bij Groenrijk in Tilburg. Om helemaal in de kerststemming te komen zou je hier eens langs moeten gaan tijdens de wintermaanden. Dan is de complete showroom omgebouwd tot kerstshow en vind jij alle nieuwe Lemax producten.

1 - 36 van 65 producten
Vergelijk (0)