Menu

Koopman outlet

Tuincentrumoutlet.com staat bekend als een webshop met zeer veel verschillende soorten producten, daarom gaan wij ook in zee met zeer veelzijdige merken. Een mooi voorbeeld hiervan is het merk Koopman. Koopman is een echt Nederlands merk wat opgericht is in Amsterdam in het jaar 1937. Wat ooit begon op de markt, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale importeur met vestigingen in meer dan 24 landen. Als importeur hebben ze een groot assortiment, bij Tuincentrumoutlet vind je onder andere kerstproducten, woondecoratie en tuinartikelen van Koopman.

Koopman woondecoratie

Hoewel Koopman bekend staat als zeer veelzijdig merk, zie je dat het bij het grotere publiek de woondecoratie toch het meest populair blijft. Bij Tuincentrumoutlet.com vind je ontzettend veel woondecoratie van Koopman. Door de grote inkoop vind je hier dus ook Koopman decoratie voor outletprijzen. DE soorten woondecoratie die je onder andere kunt vinden bij Tuincentrumoutlet.com, zijn:

· Koopman klokken en wekkers

· Koopman spiegels

· Koopman woontextiel

· Koopman matten en vloerkleden

· Koopman vazen

· Koopman meubelen

· Koopman kunstplanten

· Koopman plantenpotten

· Koopman wanddecoratie

Kerstshow Tilburg

Of je nu op zoek bent naar leuke kerstartikelen of kerstverlichting, met de producten van Koopman kom je altijd tot je recht. Je kunt de Koopman artikelen zeer eenvoudig bestellen via Tuincentrumoutlet.com, maar je bent ook altijd welkom in onze grote showroom. Deze showroom is gelegen in Tilburg bij Groenrijk. De volledige showroom word tijdens de wintermaanden volledig omgebouwd tot kerstshow. Hier kun jij dus perfect inspiratie opdoen voor jouw interieur.

1 - 36 van 172 producten
Vergelijk (0)