Luville Efteling outlet

“Welkom in een wonderbaarlijke miniatuurwereld van Luville. De rijkgedetailleerde huisjes, figuren en accessoires zijn betoverend om naar te kijken. En verslavend om te bouwen en ieder jaar weer uit te breiden. Of het nu om een enkel huis gaat, om een straat of een klein dorp, deze miniaturen zorgen voor groots genieten. Exclusief voor Edelman ontworpen en met veel zorg en liefde vervaardigd uit onder andere porselein. Er zijn drie dorpen verkrijgbaar, tal van huizen en figuren, collectibles zoals sneeuwballen en muziekdozen en leuke starterkits. En zelfs in de schitterende verpakking is Luville al een lust voor het oog.” aldus Edelman B.V.

1 - 36 van 146 producten
Vergelijk (0)

Luville 

Ben jij op zoek naar unieke accessoires voor in jouw kerstdorp, dan kunnen de producten van Luville daar uitstekend uitkomst voor bieden. Luville zorgt voor een wondere wereld, want het zijn namelijk verschillende Efteling figuren en Efteling huisjes. Hierdoor is het niet alleen leuk om jouw kerstdorp mee te decoreren, maar zijn dit ook hartstikke leuke producten voor Efteling-fans. Luville producten zijn met de hand gemaakt uit het beste porselein, hierdoor heb je altijd unieke producten voor jouw kerstdorp. Efteling is het hoofdthema van Luville, zo kun je kiezen voor de leuke huisjes, zoals de kabouterhuisjes, het huis van Hans en Grietje of de entree van de Efteling. Daarnaast zijn er ook leuke figuren uit de Efteling beschikbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Fakir, de ballonnenvrouw, roodkapje en natuurlijk pardoes. Daarnaast zijn de leuke accessoires, zoals bomen, hekjes en lichten te bestellen bij Tuincentrumoutlet.com

Luville Efteling outlet

Tuincentrumoutlet heeft het grootste assortiment aan Luville Efteling collectie. Zo wordt de collectie hiervan elk jaar uitgebreid. Op dit moment is de Luville collectie 2021, de Luville collectie 2022 en de Luville collectie 2023 te bestellen. Het bestellen van jouw favoriete Luville product is zeer eenvoudig en word meestal ook gratis thuisbezorgd. Daarnaast is het ook mogelijk om de producten in het echt te komen bekijken en eventueel te kopen. Dit kan bij Groenrijk in Tilburg, hier kun je het hele jaar de Luville Efteling producten bekijken, maar zijn ze tijdens de wintermaanden mooi uitgestald in de kerstdorpen tijdens de kerstshows.