Dieren

Alles voor je huisdier bestel je eenvoudig bij tuincentrumoutlet.com

1 - 36 van 189 producten
Vergelijk (0)

Dierenwinkel outlet

Je geeft jouw huisdieren graag het beste, maar als je daarbij ook wat geld kunt besparen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Dat begrijpen wij bij Tuincentrumoutlet.com en daarom bieden wij dan ook een grote verscheidenheid aan artikelen op het gebied van dierenverzorging online aan in onze outlet. Zo hoef je niet in te leveren op kwaliteit, terwijl je wél geld bespaart op jouw aankopen. Daar word je blij van en jouw huisdier natuurlijk ook!

Online dierenvoer bestellen met korting?

In onze online dierenwinkel outlet vind je onder andere dierenvoer, maar ook aquariums en konijnenhokken tegen scherpe prijzen. Via onze online dierenwinkel outlet bestel je gemakkelijk de kwalitatieve merken die je graag koopt voor jouw husidieren, maar dan met korting. Zo kun je jouw huisdieren goede verzorging blijven bieden en hoef je geen concessies te doen op basis van de prijs. Op het gebied van dierenvoer hebben wij onder andere de volgende merken: 

  • Jarco
  • Topwinner
  • Whiskas

Het assortiment met dierenvoer bestaat uit onder andere hondenvoer, kattenvoer, konijnenvoer en caviavoer. Je kunt via onze online outlet de verschillende aanbiedingen gemakkelijk terug vinden op één plek, waardoor je niet meer van adres hoeft te wisselen om de laatste aanbiedingen te kunnen kopen. Bij Tuincentrumoutlet.com vind je dit allemaal gemakkelijk bij elkaar, en bezorgen wij jouw bestellen vanaf 30 euro gratis bij je thuis! Uiteraard ben je ook van harte welkom om jouw bestelling bij ons op te komen halen in de showroom, die is gevestigd in ons tuincentrum GroenRijk Tilburg. 

Online dierenwinkel outlet

Tuincentrumoutlet.com is een initiatief van GroenRijk Tilburg. Je vindt hier dan ook de aanbiedingen uit ons assortiment, die wij online toegankelijk maken om ze gemakkelijk via één plek terug te kunnen vinden. Naast dierenvoer, vind je bij ons ook aquariums van onder andere SuperFish en konijnenhokken van het merk Boon. Je bestelt jouw dierenverzorging met korting gemakkelijk in onze webwinkel, dan zorgen wij ervoor dat deze snel bij jou thuis bezorgd worden. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling op te halen in onze showroom, bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Als het gaat om bijvoorbeeld en aquarium of konijnenhok, dan kunnen wij ons voorstellen dat je deze graag in het echt wilt bekijken. Je vindt dan ook een groot aanbod van onze outlet in onze showroom. Het assortiment kan wel iets verschillen, dus je kunt voor de zekerheid altijd contact met ons opnemen voor jouw bezoek, dan helpen we je graag verder! Je kunt ons bereiken via de mail naar info@tuincentrumoutlet.com, of door te bellen naar +31(0)13-7200701