Ecopots Brussels collectie

Ben jij op zoek naar een moderne bloempot voor bijvoorbeeld op jouw eettafel of salontafel? Neem dan eens een kijkje bij de Ecopots en dan met name de Ecopots Brussels-collectie. De Ecopots uit de Brussels collectie hebben een specifieke vorm, de bloempotten zijn namelijk lage en ronde bloempotten, die ook vaak gebruikt worden als kruidenpot. Binnen de Ecopots Brussels collectie kun jij kiezen uit twee verschillende varianten, deze varianten die verkrijgbaar zijn bij Tuincentrumoutlet.com, zijn:

  • Ecopots Brussels standaard
  • Ecopots Brussels hangend

Duurzame bloempotten

De Ecopots van de Brussels collectie zijn duurzaam. Je kunt de Ecopots uit de Brussels collectie gebruiken op de manier waarop jij ze het liefst hebt. Of je nu wilt gaan voor een mooie Ecopot op jouw eettafel of een hangend aan jouw plafond het kan allemaal met de collectie. In beide gevallen is het wel belangrijk om gebruik te maken van een mooi plant in de Ecopots, Bij de hangende Ecopots Brussels is het dan wel weer leuk om gebruik te maken van een plant die over de rand van de pot heen hangt, dit geeft zowel de pot als de plant een prachtige uitstraling. Voor elke woning is er wel een geschikte Ecopot te vinden, ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meest voorkomende afmetingen binnen deze collectie, zijn:

  • Ecopots Brussels 30 cm
  • Ecopots Brussels 40 cm
  • Ecopots Brussels 50 cm
  • Ecopots Brussels 60 cm
  • Ecopots Brussels 70 cm
  • Ecopots Brussels 80 cm

De grootste bloempotten sale vind je bij Tuincentrumoutlet.com, hier vind je dus ook de verschillende Ecopots voor de beste prijs. Bekijk ons hele assortiment Ecopots. Via Tuincentrumoutlet.com is het zeer eenvoudig om jouw favoriete Ecopot online te bestellen, deze worden vrijwel altijd gratis bezorgd. Ook is er een mogelijkheid om deze bloempotten in het echt te bekijken, dit kun je doen in de showroom van Tuincentrumoutlet.com, deze vind je bij Groenrijk in Tilburg.

1 - 9 van 9 producten
Vergelijk (0)