Vazen voor binnen outlet

De geijkte glazen vaas blijft een klassieker en staat mooi in ieder interieur. Maar wat dacht je van een kleurrijke vaas, een vaas met print of een vaas gemaakt van messing? Sterker nog, heb je ooit gedacht aan een plant in een vaas? Met vazen kun je alle kanten op, echt waar! Bekijk hieronder het assortiment vazen van Tuincentrum Outlet en laat je inspireren.

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 171 producten
Vergelijk (0)

Glazen vazen

We beginnen met de klassieker; de glazen vaas. Ook glazen vazen kunnen variëren in maat en vorm. Het voordeel van een vaasje van glas, is natuurlijk de neutrale uitstraling. Zo kun je een super exotisch bosje bloemen kopen, zonder na te denken of de kleuren bij elkaar passen. Daarnaast is een glazen vaas uiterst geschikt voor een do-it-yourself project. Het is één van de populairste do-it-yourself projecten; een minnie urban jungle. Je koop simpelweg een glazen vaas, potgrond en kleine plantjes en creëert binnen no-time een kleine plantenwereld op. 

Een glazen vaas is allesbehalve saai, je kan gemakkelijk variatie aanbrengen door een vaas te kopen met aparte vormen. Zo zijn er vaasjes die heel smal zijn, waar maar één bloem in past. De vorm van een rechthoek, vierkant, rond of een combinatie hiervan creëert een speelse look. Een vaas met bloemen kan er op die manier uitzien als een klein kunstwerk. Laat je creativiteit los en laat je niet beperken. Een glazen vaas biedt een oplossing voor kamerplanten, waarbij je de wortel ziet groeien. Interessant en bijzonder. 

Vaas trends 2022 bij Tuincentrum Outlet

Een grote vaas wordt vaak gebruikt met gelegenheden als bruiloften en begrafenissen. Waar een enorme bos bloemen wordt geplaatst. Anno 2022 verschijnen grote vazen ook steeds meer in huishoudens. Een grote vaas met een prachtig boeket, ziet er stijlvol uit en geeft een ruimte meer karakter. Hoe groter, hoe beter lijkt het motto in de interieur- en tuinbranche. 

Een grote kamerplant maakt een statement en is de sfeermaker van je interieur. Meestal worden grote potten gebruikt om kamerplanten te plaatsen, omdat deze steviger lijken. Dit is allesbehalve waar, want tegenwoordig zijn er talloze stevige, vazen beschikbaar die wel tegen een stootje kunnen. Welke kleuren, vormen, texturen zijn aankomend jaar populair? 

Stijlvolle en populaire vazen:

  • Een vaas gemaakt van messing. Messing is een materiaal wat een chique uitstraling heeft. De interieurbranche moet eraan geloven; messing wordt in overvloed gebruikt voor accessoires. De vaas is daar geen uitzondering van. 
  • Kleurrijke, glazen vazen. We kennen allemaal de transparante vaas, maar voor de echte kleuren liefhebber zijn kleurrijke vazen in opkomst dit jaar. 
  • Vazen met een print. Dit soort vazen zijn perfect voor een neutraal bosje bloemen. Denk aan een mooie bos witte rozen, wat een extra effect krijgt door een prachtige vaas met een interessante print. Deze vazen vind je online bij Tuincentrum Outlet van bijvoorbeeld het merk Vase the World.

Natuurgetrouwe potten

Er zijn naast legio legio vazen ontelbaar veel potten om je kamerplant in te plaatsen. Zo zijn er zelfs potten met een hout decoratie. Je hebt het al eerder gelezen in dit blog, maar gekke vormen zijn een echte aanrader dit jaar. Een plantenpot hoeft niet één specifieke vorm te bevatten. Een vaas kan bijvoorbeeld een ronde vorm hebben, met puntige hoeken. Dit zorgt voor een dynamisch effect. Een andere interieurtrend is de natuur dichterbij huis brengen. Door overvolle agenda’s verlangen mensen naar meer rust. Breng de natuur dichterbij in huis en maak gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan een bloempot gemaakt van bamboe, een terracotta plantenpot en zachte aarde-tinten als bruin, beige en groen. 

Vind een vaas bij Tuincentrum Outlet

Bij Tuincentrum Outlet vind je vazen in verschillende vormen, kleuren en materialen. Wij verkopen enkel vazen van topmerken als Vase the World, Capi, Riverdale en Countryfield. Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe vaas online!