Menu

Tenderflame outlet

1 - 36 van 72 producten
Vergelijk (0)

Tenderflame outlet

Sfeer in jouw tuin is niet altijd vanzelfsprekend, als jij opzoek bent naar een manier om sfeer te creëren, dan kun je dat het beste doen met een tuinhaard van Tenderflame. Bij Tenderflame draait het hele principe om de aller schoonste vlammen. Met deze Tenderflames moet iedereen zijn of haar tuin of woonkamer kunnen voorzien van knusse vlammen die de lucht niet vervuilen en dus ook niet schadelijk zijn voor het milieu. De haarden van Tenderflame zijn ontwikkeld zonder rook, hierdoor is het een uitstekende, sfeervol alternatief voor de waxinelichtjes en andere kaarsen. Het motto van Tenderflame is daarom ook niet voor niets: Safe, Cosy & Green!

Tenderflame collecties

Bij Tuincentrumoutlet.com vind je een groot assortiment aan verschillende producten van Tenderflame. Zo heb je een Tenderflame voor binnen, maar ook zeker een Tenderflame voor buiten. Zo kun jij zowel jouw exterieur als jouw interieur voorzien van extra sfeer en warmte. Er zijn verschillende types van de Tenderflame en verschillende accessoires verkrijgbaar. Het gene wat je zou kunnen vinden bij Tuincentrumoutlet.com, zijn:

  • Tenderflame tafelhaarden
  • Tenderflame grote haarden
  • Tenderflame brandstof
  • Tenderflame accessoires

Hoe werkt Tenderflame?

Zowel de Tenderflame tafelhaarden, als de Tenderflame grote haarden branden op basis van Tenderfuel. Deze brandstof is totaal niet schadelijk voor mens en natuur, dit komt doordat er geen schadelijke stoffen bij vrijkomen. Deze speciaal ontwikkelde Tenderfuel brandt ook alleen in combinatie met de roestvrijstalen lont die nooit op zal raken. Ben je benieuwd geworden hoe de Tenderflame precies werkt, dan ben jij van harte welkom in de grote showroom van Tuincentrumoutlet. Hier zijn de verschillende haarden van Tenderflame te bekijken en zijn er gespecialiseerde medewerkers aanwezig die jou kunnen voorzien van het beste advies. Ook kun je online Tenderflames bestellen, deze worden dan in de meeste gevallen gratis thuisbezorgd.