Stenen bloempotten voor buiten outlet

Stenen bloempotten zijn zo ontzettend veelzijdig. Je vindt ze in verschillende kleuren, maten, vormen en varianten. Het leuke aan stenen bloempotten is dat deze handgemaakt worden van klei. Dit betekent dat er onwijs veel designs mogelijk zijn. Stenen bloempotten zijn vrijwel nooit recht-toe-recht-aan. De bloempotten van steen die je vindt bij Tuincentrum Outlet zijn er is zoveel verschillende kleuren, vormen en maten dat er beslist een pot voor jou bij zit. Bekijk hieronder ons assortiment met enkel stenen bloempotten van de beste merken als Floran, Noach en Mega Collections.

1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

De voordelen van stenen bloempotten

De stenen bloempotten van Tuincentrum Outlet zijn zo veelzijdig dat ze een aanwinst zijn in iedere tuin. Zo vind je bij ons stenen bloempotten in klassieke kleuren als goud of zilver, met een bijzonder werk in een turquoise kleur of als volwaardige eyecatcher op een mooie RVS standaard. Maar een stenen pot biedt naast zijn veelzijdigheid nog meer voordelen:

  • Stenen bloempotten zijn waterdicht en zullen niet lekken;
  • Een bloempot van steen kan zowel binnen als buiten gebruikt worden;
  • Stenen bloempotten zijn handgemaakt van klei. Geen enkele stenen pot is hetzelfde, en dat maakt ze nou juist zo leuk;
  • Een buitenpot van steen is zwaar. Lastiger om te verplaatsen maar ook moeilijker om om te stoten of om te vallen.

Stenen bloempotten van topmerken vind je bij Tuincentrum Outlet

Bij Tuincentrum Outlet vind je een bijzonder groot assortiment stenen bloempotten voor buiten. Uiteraard vind je bij ons enkel stenen bloempotten van de beste merken als Floran, Noach en Mega Collections. Een stenen bloempot is absoluut niet saai en vind je daarom ook in talloze kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er bij Tuincentrum Outlet klassieke potten van Floran in de luxe kleuren goud of zilver. Bestel nu jouw favoriete stenen bloempotten voor binnen bij Tuincentrum Outlet.

Bloempotten in elk materiaal bij Tuincentrum Outlet

Ook voor buiten potten in andere materialen als kunststof ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres. Bij ons vind je ook een ruim assortiment aan keramieken bloempotten. Maar ook rieten, houten of metalen bloempotten koop je bij Tuincentrum Outlet.