Lampe Berger outlet (Maison Berger Paris outlet)

Ben jij op zoek naar een heerlijke geur in jouw huis? Dan zouden de branders van Lampe Berger jou daar uitstekend bij kunnen helpen. Lampe Berger vind haar oorsprong zo’n 100 jaar gelden in Frankrijk, waar Maurice Berger een katalytische brander uitvond die de lucht kon reinigen in de verschillende ziekenhuizen in de buurt van Parijs. Hier is later parfum aan toegevoegd om een heerlijke geur te verspreiden en tegenwoordig zijn deze huisparfums niet meer weg te denken in de Nederlandse huishoudens. Naast het geven van een heerlijke geur, reinigen ze dus ook de lucht. Bekijk al onze Maison Berger producten hier of bekijk onze verschillende Lamper Berger outlets:

Lampe Berger branders

Lampe Berger is vrij eenvoudig te gebruiken, toch gaat dit op een andere manier zoals bij bijvoorbeeld geurstokjes, oliebranders of andere geurverspreiders. Lampe Berger bestaat uit een brander met daarbij (geur)vloeistof. Het is aan te raden om de brander tot de helft met de vloeistof, hierna kun jij de lont erin doen en ervoor zorgen dat de dop met de vuursteen hier netjes op aansluiten. Hierna is het belangrijk om deze lont zo’n 20 minuten te laten liggen voordat je hem aan gaat steken. Vervolgens kun jij de Maison Berger aan gaan steken zonder de sierdop, zodra de vuursteen is opgewarmd blaas je de vlam uit en kun jij genieten van een heerlijke geur en een frisse woonkamer.

Lampe Berger geurstokjes

Tuincentrumoutlet.com is de webshop voor woondecoratie en woonaccessoires zoals de branders van Lampe Berger. Zoals de naam al doet vermoeden is Tuincentrumoutlet de grootste Lampe Berger outlet, je vind hier daarom ook niet voor niets goedkope Lampe Berger producten. Naast de verschillende soorten branders en Lampe Berger geschenksets, vind je hier ook een zeer ruime keuze aan verschillende vloeistoffen met verschillende geuren. De populaire Lampe Berger geuren die je hier zou kunnen aantreffen zijn onder andere

1 - 36 van 112 producten
Vergelijk (0)