Everlands Pencil Pine outlet

Ben jij op zoek naar de meeste unieke kunstkerstbomen voor binnen? Dan heeft het merk Everlands daar wel een aantal mooie opties voor. Al deze mooie opties zijn onderdeel van een bepaalde collectie binnen de Everlands kunstkerstbomen, dit zijn de Pencil Pine kunstkerstbomen. Wat is er zo uniek aan deze kunstkerstbomen van Everlands? Dat heeft er mee te maken dat dit smalle kunstkerstbomen zijn. Deze Pencil Pine kunstkerstbomen zijn er verschillende hoogtes verkrijgbaar, echter zal de diameter nooit breder zijn dan 80 centimeter, hierdoor is dit een zeer fraaie kerstboom, als jij niet veel plek in jouw woning hebt. De verschillende hoogtes van de Pencil Pines lopen op van 150 centimeter, 180 centimeter, 210 centimeter 240 centimeter, tot maar liefst 300 centimeter hoog. Daarbij heb je van deze Pencil Pine normale groene varianten, maar ook de besneeuwde kunstkerstbomen. Deze geven nog meer een winterse sfeer aan jouw woning. Al deze kunstkerstbomen van Pencil Pine vind jij bij Tuincentrumoutlet.com voor de laagste prijs van Nederland.

Everlands Pencil Pine Kunstkerstbomen

De Pencil Pine kerstbomen die jij op Tuincentrumoutlet te zien krijgt, bestaan allemaal uit een frame van metaal. Dit frame is natuurlijk voorzien van verschillende takken met de bekende naalden eraan. De naalden van de Pencil Pine kunstkerstbomen bestaan allemaal uit PVC. PVC is een kunststof die voor veel kerstbomen gebruikt wordt. Doordat het productieproces van de PVC naalden vrij goedkoop is, zijn ook de Pencil Pine kerstbomen goedkope kunstkerstbomen. Het enige waar je rekening mee zou moeten houden, is dat andere kunstkerstbomen iets minder van echte kerstbomen te onderscheiden zijn. Ook binnen de Everlands kunstkerstbomen zijn andere kerstboom collectie te verkrijgen, deze vind je allemaal bij Tuincentrumoutlet:

1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)

Kerstshow Tilburg

Als jij er niet zo van houdt om jouw favoriete kunstkerstboom online te bestellen, dan zou je ook eens langs kunnen komen in de grote kerst outlet van Tuincentrumoutlet. Deze showroom vind je bij GroenRijk in Tilburg en wordt tijdens de wintermaanden volledig omgebouwd tot winterparadijs. Hier kun jij rustig alle kunstkerstbomen in zijn volledigheid bekijken, inclusief de bijpassende kerstaccessoires.