Kerstballen en hangers outlet

Kies jouw kerstballen en hangers uit op basis van jouw stijl. Dit kan bijvoorbeeld modern, klassiek of kleurrijk zijn. Wat je ook kiest, Tuincentrumoutlet weet jou hierin te voorzien. Onze kerstballen worden gemaakt van verschillende materialen, denk aan glas, kunststof en stof. Houd er dus ook rekening mee of er kinderen of huisdieren rondwandelen thuis! Begin de kerstdagen goed met onze afgeprijsde kerstversieringen. Wil jij ook goedkope kerstboomversiering kopen? Bekijk dan hieronder het aanbod:

Kerstballen Kerstornamenten Kersthangers

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 212 producten
Vergelijk (0)

Kerstballen en kersthangers kopen?

Een echte kerstboom of kunstkerstboom is niet compleet zonder kerstboomdecoratie. Bij Tuincentum Outlet verkopen wij diverse soorten kerstboomversiering, zoals vondels, kerstballen en kersthangers. Deze producten zijn zowel in onze winkel als online te koop. Wanneer je bij een online bestelling voor meer dan 30 euro bestelt, bezorgen wij gratis bij jouw thuis. Ons streven is om dit binnen 2-5 werkdagen te doen. Naast deze vondels, kerstballen en kersthangers verkopen wij ook ornamenten zoals de Kerstman. Deze ornamenten zijn echter alleen in de winkel te koop, omdat ze erg breekbaar zijn en wij ze dus niet bezorgen.

Kerstballen

De meest gebruikte kerstboomversiering zijn de kerstballen. Wij verkopen plastic kerstballen, kunststof kerstballen en glazen kerstballen. Daarnaast bestaan er ook houten kerstballen en papieren kerstballen. Deze kerstballen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals groene kerstballen, roze kerstballen en blauwe kerstballen. De best verkochte kleuren zijn echter; witte kerstballen, zwarte kerstballen en gouden kerstballen. Om diverse kleuren te kunnen combineren, verkopen wij ook kerstballen sets. Naast deze gekleurde kerstballen, verkopen bij ook kerstballen met foto’s of namen. Zo verkopen wij bijzondere kerstballen, als foute kerstballen, disney kerstballen, vintage kerstballen, skyline kerstballen en Nijntje kerstballen. Om deze kerstballen in de boom te kunnen hangen, verkopen wij ook losse kerstbalhaakjes. Deze zijn echter alleen in de winkel verkrijgbaar. Gepersonaliseerde kerstballen zijn helaas niet bij ons verkrijgbaar.

Onze kerstballen zijn ook geschikt voor (kunst)kerstbomen die je bij bijvoorbeeld de Action, Hema, Intratuin, Xenos of Kwantum koopt.