Menu

Lumineo

Lumineo verlichting outlet

Licht is een belangrijk element, of het nu in jouw tuin of in jouw interieur is. Het meest toonaangevende merk binnen verlichting is Lumineo. Bij Tuincentrumoulet.com vind jij een ruim assortiment aan verschillende soorten verlichting. Eén van de soorten verlichting waar Lumineo echt bekend om staat is haar kerstverlichting. De collectie verlichting is voorzien van een groot assortiment aan innovatie verlichting voor zowel binnen als buiten. Tuincentrumoutlet biedt ook deze verlichting aan voor de scherpe prijzen. Door de grote inkoop, vind jij hier het meeste outlet verlichting van Nederland.

Duurzame kerstverlichting

Kerstverlichting tijdens de kerstdagen kan natuurlijk niet ontbreken. Tegenwoordig willen steeds meer mensen wel gebruik maken van duurzame kerstverlichting, dit is niet alleen goed voor natuur en milieu, maar ook zeker voor jouw portemonnee. Lumineo maakt gebruik van kerst LED-verlichting, LED-verlichting staat garant voor een lange levensduur en de lampjes zijn zo goed als onbreekbaar. De kerstverlichting van Lumineo is vaak voorzien van een timer, zo kun jij precies instellen wanneer het licht aan moet en bespaar je geld als en stroom als je het zou vergeten om de verlichting uit te zetten. Koop jij lampjes voor in de kerstboom van Lumineo, dan weten wij al wat je aan kosten hebt qua stroomgebruik. Zet jij de kerstboom 30 dagen lang, 8 uur per dag aan, dan kost jou dat slecht €1 aan stroom. Een koopje dus!

Kerstshow Tilburg

Hoewel de verlichting van Lumineo zeer eenvoudig te bestellen is via Tuincentrumoutlet.com, kunnen wij het voorstellen dat je eerst wat inspiratie op zou willen doen. Dit zou jij kunnen doen in de grote showroom van Tuincentrumoutlet.com, deze is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg. Tijdens de wintermaanden wordt deze gehele showroom omgebouwd tot kerstshow, hier is vrijwel alle verlichting uitgestald en kun jij in één oogopslag zien wat het beste bij jouw interieur past.

1 - 36 van 228 producten
Vergelijk (0)