Tafel BBQ outlet

Wilt u heerlijke barbecueën maar heeft u weinig ruimte? Een tafelbarbecue is de oplossing! Deze handzame BBQs zijn de manier om ook in kleinere tuinen, terrassen of op het balkon te barbecueën. Een tafelbarbecue werkt op houtskool, weegt maar 8kg en kunt u dus makkelijk meenemen. Ideaal voor op eigen, of andermans balkon! Bekijk hieronder de handzame tafelbarbecues van Tuincentrum Outlet en bestel er vandaag nog een!

⏎ Terug

 

 

1 - 12 van 12 producten
Vergelijk (0)

De voordelen van een tafel BBQ

Tafelbarbecues zijn kleine, draagbare barbecues die op tafelhoogte staan en die speciaal zijn ontworpen voor kleinere groepen en gezinnen. Voordelen van tafelbarbecues zijn onder andere:

  • Ruimtebesparend: Tafelbarbecues zijn klein en compact, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en gemakkelijk op te bergen zijn.
  • Gezellig: Tafelbarbecues zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens gezellige bijeenkomsten en sociale activiteiten, waardoor ze bijdragen aan de sfeer en gezelligheid.
  • Gemakkelijk te vervoeren: Tafelbarbecues zijn licht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op locatie, zoals op picknicks of strandbezoekjes.
  • Budgetvriendelijk: Tafelbarbecues zijn vaak goedkoper dan andere soorten barbecues en daarom een betaalbare optie voor degenen die op zoek zijn naar een barbecue voor kleinere groepen.

Over het merk Grill Guru

Grill Guru is een merk van barbecue-accessoires en grill-gereedschappen. Het is gericht op consumenten die van buitenkoken houden en kwalitatieve producten zoeken voor hun barbecue sessies. Het productassortiment van Grill Guru omvat onder andere tangen, borstels, spatulas en roosters. Het merk staat bekend om de duurzaamheid en de hoge kwaliteit van zijn producten, wat het populair maakt bij grillfans.

BBQen doe je met z'n allen op een tafelbarbecue!

Wanneer u er voor kiest een avond te barbecueën is er vaak één aangewezen chef. Handig, maar deze persoon bevindt zich vaak grotendeels bij de grill en dus weg van de gezelligheid. Met een tafelbarbecue kunt u interactief en op een sociale manier samen grillen. De tafelbarbecue kan in het midden van de tafel staan en maakt een avond BBQen nóg leuker!

Koop voordelig uw nieuwe barbecue in onze webshop

In de outlet van Tuincentrumoutlet.com vindt u enkel barbecues van topmerken als Weber, The Bastard, Grill Guru en Kamado. Wees voorbereid op de zomer en schaf vandaag nog een voordelige barbecue aan uit onze outlet. U heeft de keuze uit verschillende soorten barbecues, waaronder elektrische barbecues, barbecues op houtskool, tafelbarbecues, buitenkeukens en pizzaovens. Ook voor alle accessoires en benodigdheden om het barbecueën nog gemakkelijker te maken kunt u terecht in onze webshop.