Draadverlichting outlet

Draadverlichting is zoals het woord al verklapt een draad met daaraan een hoop lichtjes. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en materialen. Draadverlichting kan hierdoor voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van een vaas, het versieren van de kerstboom of je kunt het simpelweg gebruiken als sfeerverlichting in de slaapkamer. Je schiet met draadverlichting altijd raak, koop het daarom met een scherpe prijs in bij Tuincentrumoutlet! Wil jij goedkoop draadverlichting kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

LED draadverlichting voor binnen en buiten

Ga jij jouw huis ook helemaal klaar maken voor de kerst die er weer zit aan te komen? Dan kun jij jouw woonkamer of andere kamers in het huis zeer eenvoudig op leuken met draadverlichting. Draadverlichting voor binnen zijn kleine led lampjes die op een koperen of zilveren draad zitten, hierdoor kun je dit goed gebruiken voor bijvoorbeeld een kerststukje of als kerstdecoratie in een vaas met bijvoorbeeld wat kerstballen. Als variatie op de standaard draadverlichting heeft Tuincentrumoutlet.com ook draadverlichting op een touw van jute, deze jute draadverlichting geeft een andere uitstraling. Met dit licht draad kun je alle kanten op, of je het gebruikt voor een kerststukje of dat je het op je vensterbank legt of zelfs in de boom hangt, het kan allemaal.

De draadverlichting voor kerst is er in verschillende varianten, zo heb je draadverlichting op batterijen en draadverlichting met een stekker. Ga jij een kerststukje maken, dan is de draadverlichting met batterijen een hele fijne optie, deze kun je ook goed wegwerken in het kerststukje zodat ze niet zichtbaar zijn. Ga jij de draadverlichting dusdanig gebruiken dat het vrij lang aan blijft staan, dan is de draadverlichting met een stekker die je in het stopcontact kan steken een betere optie. Daarnaast heb je keuze uit verschillende lengtes, bij Tuincentrumoutlet.com zijn dat onder andere:

  • draadverlichting 30 centimeter
  • draadverlichting 50 centimeter
  • draadverlichting 80 centimeter
  • draadverlichting 100 centimeter

Wij snappen helemaal dat jij de verschillende soorten verlichting toch liever eerst in het echt bekijkt voordat je het online besteld, ook dit kan bij Tuincentrumoutlet.com. Wij hebben een zeer grote showroom die gelegen is in Tilburg bij Groenrijk, deze word in de wintermaanden ook volledig omgebouwd tot prachtige kerstshow, hier worden ook de verschillende soorten draadverlichtingen vertoond. onze deskundige medewerkers helpen je hier ook graag met het maken van de beste keuze voor jou!