Klaptafels voor buiten outlet

Klaptafels zijn een geweldige toevoeging aan jouw tuin, terras of zelfs balkon. Een klaptafel neemt slechts beperkte ruimte in en is multi-inzetbaar in uiteenlopende situaties. Onze klaptafels zijn de ideale plek voor een cocktail, biertje of snacks. Tuincentrumoutlet biedt een overweldigend aanbod tuinmeubelen. Bekijk onze klaptafels met de zekerheid van een vlijmscherpe prijs. Wil jij deze zomer genieten van een handige klaptafel in de tuin? Bekijk hieronder het volledige aanbod: 

ALLE TUINTAFELS KLAPTAFELS BARTAFELS BIJZETTAFELS BISTROTAFELS EETTAFELS PICKNICKTAFELS

1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

Klaptafels voor buiten

Heb jij een kleinere tuin, maar wil je er toch optimaal gebruik van maken? Dan kun je dat het beste doen met één van de handige klaptafels voor buiten. Deze tafels kun je in een hand omdraai in klappen als jij er even geen gebruik van maakt. Hiermee creëer je extra ruimte in jouw tuin, ook is het een perfecte optie als jij een tafel wilt op jouw balkon of dakterras. De klaptafels van Tuincentreumoutlet.com zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn de houten klaptafels, de aluminium klaptafels en de kunststof klaptafels leuke opties voor in jouw tuin. De klaptafels van Tuincentrumoutlet.com zijn beschikbaar in verschillende maten, zo zijn er vierkante, rechthoekige en ronde klaptafels te verkrijgen. De soorten klaptafels van Tuincentrumoutlet zijn onder andere de:

  • Klaptafel 80x80
  • Klaptafel 90x90
  • Klaptafel 100x100
  • Klaptafel 120x60
  • Klaptafel 120x80
  • Klaptafel 90 rond
  • Klaptafel 120 rond
  • Klaptafel 150 rond

De klaptafels bij Tuincentrumoutlet.com zijn allemaal van absolute topkwaliteit en hebben de laagste prijs van Nederland, dit komt door de grote aantallen die worden ingekocht. Mede hierdoor zijn de klaptafels vrijwel altijd op voorraad. De prijzen van de klaptafels van Tuincentrumoutlet.com zijn lager dan de klaptafels van onder andere Ikea, Leen Bakker, Action en Karwei.

Voor zowel de reguliere klaptafels als de klaptafels die je aan je muur kan monteren is het fijn om eerst eens in het echt de tafel te bezichtigen en uit te testen of hij wel helemaal naar jouw smaak is. Ook dit kan bij Tuicentrumoutlet.com, het is namelijk mogelijk om al de klaptafels te bezichtigen in de grote showroom. Deze is gelegen bij Groenrijk in Tilburg, hier staan de zeer deskundige medewerkers voor jou klaar met het beste advies over de verschillende soorten klaptafels en het eventueel monteren er van aan jouw muur.