Vloerkleden voor binnen outlet

Op zoek naar een vloerkleed maar geen idee wat bij jouw inrichting past? Neem dan een kijkje naar het online assortiment van Tuincentrumoutlet! Je vindt hier vloerkleden in verschillende maten, kleuren en van verschillende materialen. Een vloerkleed kan zoveel sfeer toevoegen aan jouw huis! Wij raden het iedereen aan. Gevonden wat je zocht? Dan bestel je eenvoudig en snel jouw nieuwe vloerkleed hier op Tuincentrumoutlet.com.

⏎ Terug

 

 

1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

Hoe kies je het juiste vloerkleed?

Een vloerkleed is een belangrijk onderdeel van de inrichting van een woning, omdat het zowel functioneel als decoratief is. Hier zijn een paar factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van het juiste vloerkleed voor je woning:

 • Grootte: Het grootste deel van de vloer moet bedekt zijn met het vloerkleed. Het vloerkleed mag niet te klein zijn voor de ruimte, anders ziet het er niet uit als een eenheid.
 • Stijl: Kies een vloerkleed dat past bij de stijl van de kamer. Het vloerkleed moet aansluiten bij de rest van de inrichting, zoals de meubels, gordijnen en verlichting.
 • Kleur: Kies een vloerkleed dat een kleur heeft die aansluit bij de rest van de kamer. Het vloerkleed moet niet teveel opvallen en als accent gebruikt worden in de kamer.
 • Textuur: Een vloerkleed kan interessant zijn door de textuur. Denk aan bijvoorbeeld shaggy kleden of kleden met reliëf.
 • Functioneel: Overweeg de functie van de kamer en kies een vloerkleed dat voldoet aan de specifieke eisen van de ruimte, zoals een antislip rug voor een badkamer of een vlekbestendig kleed voor een eetkamer.
 • Prijs : Bepaal eerst je budget voordat je gaat winkelen zodat je op zoek kunt gaan naar een vloerkleed dat binnen je prijsbereik valt.

Gelukkig is er op Tuincentrumoutlet.com een vloerkleed te vinden in iedere stijl, voor iedere woning en passend bij ieder budget!

Past een groot of klein vloerkleed beter bij jouw interieur?

Een groot vloerkleed is natuurlijk dé manier om direct kleur, warmte en sfeer toe te voegen aan jouw interieur. Maar wist je dat je met kleinere vloerkleden ook het gewenste resultaat kunt bereiken? Je kunt gebruik maken van verschillende materialen, een gedurfde kleurencombinatie of laat duidelijk zien dat er verschillende zones zijn in jouw woonkamer. Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een klein vloerkleed:

 • Proportie: Een klein vloerkleed kan gebruikt worden om de proporties van een kamer te verbeteren. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaald gebied in een kamer in de spotlight te zetten, zoals een salontafel of een eettafel.
 • Ruimtebesparing: Een klein vloerkleed neemt minder ruimte in beslag dan een groter kleed, wat handig kan zijn voor kleinere woningen of kamers.
 • Decoratie: Een klein vloerkleed kan gebruikt worden als decoratief element in een kamer, vooral als het vloerkleed een bijzondere vorm of patroon heeft.
 • Prijs : Een klein vloerkleed is vaak goedkoper dan een groter vloerkleed, dit is dan ook een reden voor mensen om te kiezen voor een klein vloerkleed.
 • Flexibiliteit: Een klein vloerkleed kan gemakkelijk verplaatst worden naar een andere plek in de kamer of naar een andere kamer als je besluit om de inrichting van de kamer te veranderen.

Jouw nieuwe vloerkleed bestel je op Tuincentrumoutlet.com

Wil jij ook sfeer, warmte en kleur toevoegen aan jouw interieur? Dan is de keuze voor een vloerkleed makkelijk gemaakt! Bedenk welke kleuren jouw inrichting zullen complementeren en kies een vloerkleed in deze tinten. Je kunt kiezen voor één groot vloerkleed om bijvoorbeeld de zithoeker een veel knussere uitstraling te geven. Maar je kunt ook spelen met een combinatie van kleinere vloerkleden om zo aandachtspunten in jouw interieur te creëren. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het online op Tuincentrumoutlet.com. Het vloerkleed van je dromen gevonden? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel in onze webshop!