Menu

EasyLawn outlet

EasyLawn kunstgras outlet

Bij Tuincentrumoutlet is het EasyLawn kunstgras vanaf nu ook te verkrijgen. EasyLawn kunstgras staat erom bekend dat het kunstgras vrijwel niet te onderscheiden in van echt gras. Hierbij heb je keuze uit verschillende kunstgrassoorten, vormen en zachtheid. Tuincentrumoutlet.com is de kunstgras outlet van Nederland, je vind hier verschillende kunstgrassen voor de laagste prijs, waaronder dus de kunstgrassen van EasyLawn. Deze zijn te vinden in onze grote EasyLawn outlet.

Wandplanten outlet

Eén van de meest populaire producten van het merk EasyLawn, zijn de verschillende soorten wandplanten. Wat zijn wandplanten? Wandplanten, zijn stukken kunstplanten, die jij aan de muur zou kunnen hangen. Deze wandplanten zijn vaak te verkrijgen per vierkante meter, hierdoor kun jij er een aantal naast elkaar hangen, als een soort schilderij, maar zou jij er ook je hele muur mee kunnen voorzien. Hiermee kun jij jouw woning een echt natuurlijk interieur geven.

Wat zijn de voordelen van EasyLawn wandplanten?

EasyLawn wandplanten kunnen jouw woning voorzien van het nodige groen. Daarnaast kunnen wij van Tuincentrumoutlet volledig garanderen dat deze wandplanten volledig veilig zijn. Dit komt doordat de EasyLawn producten allemaal verschillende veiligheidstest hebben doorstaan. De veiligheidstest die op de EasyLawn wandplanten zijn gedaan, zijn: REACH, RoHs en PAHs.

  • ROHS: hierbij is gecontroleerd op aanwezigheid van zes soorten gevaarlijke stoffen.
  • PAKS: hierbij is gecontroleerd op kankerverwekkende chemicaliën.
  • Reach: hierbij is gecontroleerd op gevaarlijke stoffen in de grondstoffen.

Easylawn wandplanten kopen

Wil jij jouw woning voorzien van deze EasyLawn wandplanten? Dan ben jij bij Tuincentrumoutlet aan het juiste adres. Je vind hier de verschillende wandplanten voor de laagste prijzen van Nederland. Er zijn verschillende type wandplanten beschikbaar bij Tuincentrumoutlet. Een aantal van deze wandplanten zijn:

Kunstgras showroom

Tuincentrumoutlet.com beschikt naast de grote online outlet, ook over een grote showroom. In deze showroom kun jij vrijwel alle producten van Tuincentrumoutlet in het echt komen bekijken. Dit geldt natuurlijk ook voor de EasyLawn kunstgrassen. Ook helpen onze ervaren medewerkers jou graag met het maken van de beste keuze. Je kan deze grote kunstgras showroom vinden in het pand van GroenRijk in Tilburg.