Tuingereedschap outlet

 

⏎ Terug

 

 

1 - 29 van 29 producten
Vergelijk (0)

Tuingereedschap outlet

Voor kwalitatief tuingereedschap voor voordelige prijzen ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres. Tuingereedschap van kwalitatieve merken hoeft niet te veel geld te kosten. Bij Tuincentrum Outlet bestel je gemakkelijk op één plek jouw  favoriete aanbiedingen op het gebied van wonen en tuinieren. Een nieuwe grasmaaier, snoeigereedschap, handgereedschap en nog vele andere gereedschapssoorten vind je bij Tuincentrum Outlet voor voordelige prijzen! 

Welke merken kun je vinden in onze online tuingereedschap outlet?

Tuincentrumoutlet.com is een initiatief van GroenRijk Tilburg. Dat betekent dat je in onze webshop terecht kunt voor de aanbiedingen uit ons tuincentrum. Op deze manier willen wij onze aanbiedingen nog toegankelijker maken. Voor kwaliteit hoef je namelijk niet té veel te betalen en zo kun je profiteren van mooie aanbiedingen, gewoon vanuit huis. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom, waar je ook een deel van onze aanbiedingen kunt vinden. Echter kan het assortiment online en in onze webwinkel wel iets verschillen. De merken die je bij ons vindt zijn onder andere: 

  • Gardena
  • Talen Tools
  • Nesling

Om jouw tuin optimaal te onderhouden heb je natuurlijk kwalitatief tuingereedschap nodig. Dit kan variëren van snoeigereedschap en basis handgereedschap tot aan grasmaaiers en tuinslangen. Onder basisgereedschap verstaan wij onder andere een schep, hark, en een schoffel. Snoeigereedschap kan variëren van simpele snoeischaartjes tot aan groter snoeigereedschap. Verder zijn er voor de bewatering van de tuin altijd verschillende opties, van handzame modellen tot aan haspelwagens. Hoewel de merken die wij aanbieden bij ons basis assortiment horen, kan het precieze aanbod wel veranderen per seizoen. Voor de laatste aanbiedingen houd je dus onze website in de gaten! 

Bestel kwalitatief tuingereedschap online in onze outlet!

Onze laatste aanbiedingen op het gebied van tuingereedschap vind je via Tuincentrumoutlet.com. Voor grotere soorten gereedschap kunnen wij ons voorstellen dat je deze graag in het echt bekijkt voordat je deze aanschaft. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom, bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Houd er echter wel rekening mee dat het assortiment online en offline iets kan afwijken, dus aanbiedingen uit de outlet zijn niet altijd te vinden in onze showroom. Om hier zeker van te zijn voor jouw bezoek kun je uiteraard contact met ons opnemen, door te bellen naar +31(0)13-7200701 of door een mail te sturen naar info@tuincentrumoutlet.com. We helpen je graag verder! Bestel jouw tuingereedschap online via Tuincentrumoutlet.com, dan profiteer je van mooie aanbiedingen én bezorgen we jouw bestelling gratis bij jou thuis bij besteding vanaf ‎€30.