Kerstdorp adapters outlet

⏎ Terug

 

 

Kerstdorp adapters

Ben jij jouw kerstdorp al aan het bouwen of is hij zelfs al bijna af, dan kun je hem natuurlijke helemaal afmaken met verschillende lichtsystemen voor extra sfeer. Met een mooi lichtsysteem voor jouw kerstdorp maak je het helemaal af. Om de lichten te kunnen laten branden heb je natuurlijk een adapter nodig, hiermee komen jouw kersthuisjes echt tot leven. De kersthuisjes adapter kun je gebruiken voor verschillende soorten kersthuisjes, bomen, accessoires en andere accessoires. Deze kerstadapters zijn geschikt voor de verschillende merken kersthuisjes die bij Tuincentrumoutlet.com te verkrijgen zijn. Dit zijn de Lemax kersthuisjes en de Luville kersthuisjes. Deze adapters zijn bij Tuincentrumoutlet beschikbaar in verschillende sterktes. Deze sterktes zijn:

  • kerstdorp adapters 3V
  • kerstdorp adapters 4,5V
  • kerstdorp adapters 5V

Naast de meest standaard adapters die enkel 1 kersthuisje of accessoire kunnen voorzien van licht, heeft Tuincentrumoutlet ook adapters voor meerdere kersthuisjes. Deze kunnen tot wel drie huisjes of andere kerstdorp artikelen voor zien van licht.

Kerstshow

Tuincentrumoutlet heeft ook een erg grote showroom, hier kun je alle artikelen komen bekijken. Tijdens de komende wintermaanden word deze showroom bijna volledig omgebouwd tot kerstshow, hier kun je de verschillende kerstdorpen in zijn volledigheid bekijken. Hier kun je ook kijken hoe deze adapters werken en of ze ook voor jouw kerstdorp geschikt zijn. Onze deskundige medewerkers kunnen je ook helpen met het maken van de juiste keuze en voorzien van goed advies.