Tuinbanken

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lengte (cm)

 - 
Wis selectie

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 22 van 22 producten
Vergelijk (0)

Tuinbank

Bent u op zoek naar een tuinbank voor in uw tuin? Dan zit u bij Tuincentrumoutlet.com op de juist plek! Tuincentrumoutlet is de grootste outlet op het gebied van tuinbankjes en heeft grootste online assortiment van Nederland. Ook voor de beste aanbiedingen op tuinbanken zit u bij Tuincentrumoutlet aan het juiste adres, door de grote partijen inkoop kan Tuincentrumoutlet de laagste prijzen aan tuinbanken bieden. Dus bent u op zoek naar de beste tuinbank voor uw tuin, kijk dan snel bij Tuincentrumoutlet.com, hier zijn de tuinbanken vele malen goedkoper dan de tuinbanken bij Kwantum, Gamma, Praxis, Leen Bakker, Hornbach, IKEA of de Jysk tuinbanken.

Voor elke tuin is er een perfecte tuinbank of buitenbank te vinden. Zo zijn de tuinbanken beschikbaar in verschillende soorten materiaal, in verschillende maten en vormen.

Voor de klassieke of landelijke tuinen is de houten tuinbank een fantastische optie. Een houten tuinbank is een zeer duurzame optie en is ook nog eens te verkrijgen in verschillende variant, gemaakt van verschillende houtsoorten. De populairste houten buitenbanken zijn gemaakt van Teak, Acacia, Eiken en Robinia hout. Alle houten tuinbanken bij Tuincentrumoutlet zijn voorzien van het FSC-keurmerk, maar dienen allemaal wel regelmatig onderhouden te worden. Ook is een Bamboe tuinbank aan te raden in een tuin met veel groen. Ook bamboe geeft een natuurlijke uitstraling, maar is daarnaast exotischer dan het normale hout. De bamboe tuinbanken zijn gevoelig voor weersinvloeden en dienen daarom ook goed onderhouden te worden.

Ook zijn de onderhoudsvriendelijke tuinbanken beschikbaar bij de grootste tuinbankenoutlet van Nederland! Onder onderhoudsvriendelijke tuinbanken verstaan wij: kunststof tuinbanken, aluminium tuinbanken en stalen tuinbanken. De kunststof tuinbanken lijkt qua uiterlijk het meest op de houten tuinbanken, de meeste hebben namelijk een houtlook. Het voordeel van deze kunststof buitenbanken is dat ze vrijwel geen onderhoud nodig hebben en zeer licht van gewicht zijn. Voor de moderne tuinen zijn de aluminium en stalen tuinbanken het beste geschikt. Deze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk en geven jouw tuin een moderne en/of strakke uitstraling.

Of u nu op zoek bent naar een tuinbank van 150 cm, een tuinbank van 180 cm, een tuinbank van 200 cm. Of wilt u genieten van een tete a tete, ook wel een loveseat voor buiten genoemd. U vindt het allemaal voor de beste prijs bij Tuincentrumoutelt.com. Wilt u eerst een keer komen proefzitten of verschillende tuinbanken uittesten? Kom dan langs in de showroom van Tuincentrumoutlet.com bij Groenrijk in Tilburg!