Menu

Capi Europe outlet

Capi Europe is een echt Nederlands bedrijf waar design bloempotten worden gefabriceerd. In de grote fabriek in Tilburg worden op duurzame manier verschillende soorten bloempotten, vazen, planters en andere accessoires geproduceerd. De verschillende potten die in Nederland worden gemaakt, zijn te herkennen aan de oranje kleur aan de binnenkant van de pot. De buitenkant van de potten hebben stuk voor stuk een geweldig design, zo zullen ze altijd opvallen in jouw woning of tuin, want bij Capi vind je zowel bloempotten voor binnen, als bloempotten voor buiten. Al deze Capi Europe bloempotten zijn verkrijgbaar voor de laagste prijs bij Tuincentrumoutlet.

1 - 36 van 366 producten
Vergelijk (0)

Duurzame bloempotten

Capi Europe is een merk wat erg bezig is met het klimaat en het milieu, zij staan er dus ook voor om duurzame potten en vazen te produceren. Er zijn verschillende collecties die 100% klimaatneutraal geproduceerd zijn, deze zijn allemaal voorzien van het CO2 Neutral label. De manier waarop deze worden gemaakt, is door middel van oude visnetten , gecombineerd met oude kurken en daarbij gerecyclede Capi potten. Het motto van Capi Europe is niet voor niets: Grow a greener life.

Collectie Capi Europe bij Tuincentrumoutlet.com

Tuincentrumoutlet.com is misschien wel de grootste bloempotten outlet van Nederland, om deze reden vind je hier dus ook de Capi potten voor de beste prijs. Mede doordat Capi ook gevestigd is in Tilburg net zoals Tuincentrumoutlet.com, is er bij Tuincentrumoutlet.com een erg groot assortiment aan Capi Europe potten. De potten van Capi zijn onderverdeeld in verschillende collecties, de Collecties die je bij Tuincentrumoutlet kunt aantreffen zijn:

  • Capi Europe Groove collection
  • Capi Europe Retro collection
  • Capi Europe Rib collection
  • Capi Europe Urban collection
  • Capi Europe Terrazzo collection
  • Capi Europe Arc Granite collection

Bloempotten outlet

Naast de verschillende Capi bloempotten, vind je bij Tuincentrumoutlet.com een zeer groot assortiment aan verschillende merken bloempotten. Deze kun jij zeer eenvoudig online bestellen, waarbij ze vrijwel altijd gratis bezorgd worden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vrijwel al deze bloempotten in het echt te komen bekijken, dit is mogelijke in de grote bloempotten showroom. Deze showroom is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg.