Black Friday 2023

Black Friday 2023

Geniet rondom Black Friday van sale aanbiedingen op tuincentrumoutlet.com. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi assortiment met stevige kortingen samengesteld. De Black Friday Sale is inmiddels al in volle gang! Maak gebruik van kortingscode BF22 voor 10% korting op het hele online assortiment. Bovendien geniet je van EXTRA korting* op onderstaande producten. Deze lijst wordt in de loop van Black Friday aangevuld met nieuwe producten. Bestel snel want OP = OP!

*Let op: op producten met deze EXTRA korting geldt de kortingscode BF22 niet.

 

LET OP: Deze pagina inclusief acties is momenteel inactief.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday is op 24 november 2023, maar veel winkels beginnen al een week eerder met spectaculaire aanbiedingen. Ook Tuincentrum Outlet doet mee aan deze acties. Zo zijn er sale aanbiedingen op de kerst, maar ook op bijvoorbeeld tuinmeubelen. Deze deals zijn niet alleen in het weekend, maar ook doordeweeks.

Bij Tuincentrum Outlet geven wij kortingen op verschillende merken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Noach Outdoor, Lesli Living, Countryfield, Decostar, Moods Collection, Living Furn, Edelman, Mica Decorations, Mega Collections en Riverdale (Tenbos).