Pizza oven outlet

Mamma mia! Zo heeft u een pizza nog nooit geproefd. Binnen een handomdraai verse pizza's uit uw eigen pizzaoven. Makkelijk pizza's maken, ook te gebruiken als tuinhaard en bovenal onwijs smullen! Bekijk hieronder ons online assortiment aan pizzaovens van onder meer het merk PizzaCosi. Meerdere pizza's tegelijk bereiden? Bekijk onze accessoires en koop er een grillrooster bij welke stapelbaar is.

⏎ Terug

 

 

Om deze redenen wilt u ook een pizzaoven

Pizzaovens zijn speciaal ontworpen ovens die zijn gemaakt om pizza's te bakken. Ze zijn populair onder pizza- en bakliefhebbers die op zoek zijn naar een manier om thuis pizza's te maken die zo dicht mogelijk bij de smaak van echte Italiaanse pizza's komen. Voordelen van pizzaovens zijn onder andere:

  • Authentieke smaak: Pizzaovens creëren de hoge temperaturen die nodig zijn om de korst van de pizza's knapperig en de bodem krokant te maken, wat resulteert in een authentieke Italiaanse smaak.
  • Snelheid: Pizzaovens kunnen de temperaturen snel opbouwen en behouden, waardoor ze in staat zijn om pizza's snel en efficiënt te bakken.
  • Flexibiliteit: Pizzaovens kunnen ook worden gebruikt om andere gerechten te bakken, zoals focaccia, broden en desserts, waardoor ze een flexibele optie zijn voor degenen die op zoek zijn naar een oven voor meerdere doeleinden. Daarnaast kan een pizzaoven ook dienen als tuinhaard. Lekker én comfortabel!
  • Verschillende soorten: Pizzaovens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waaronder mobiele pizzaovens, freestanding ovens en inbouwovens, waardoor er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar is.

Hoe een pizza maken in een pizzaoven?

Che buona! Iedereen kan het: een overheerlijke handgemaakte pizza bereiden in een pizzaoven. De stappen om een pizza te maken in een pizzaoven zijn als volgt:

  1. Voorbereiden van de pizza: Kneed de pizzadeeg en beleg deze met de gewenste ingrediënten.
  2. Verhitten van de oven: Zet de oven op de hoogste temperatuur en laat deze minstens 30 minuten voorverwarmen.
  3. Plaatsen van de pizza: Plaats de belegde pizza op het rooster in de oven.
  4. Bakken van de pizza: Bak de pizza gedurende ongeveer 8-10 minuten, of totdat het deeg goudbruin en knapperig is en de toppings gebakken zijn naar wens.
  5. Serveren: Haal de pizza uit de oven en snijd deze in stukken. Serveer de pizza warm.

Let op: de exacte tijd en temperatuur om een pizza te bakken in een pizzaoven kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model van de oven en de dikte en belegde toppings van de pizza. Het is aanbevolen om de gebruiksaanwijzing van de oven te raadplegen voor specifieke aanbevelingen.

Koop voordelig uw nieuwe barbecue in onze webshop

In de outlet van Tuincentrumoutlet.com vindt u enkel barbecues van topmerken als Weber, The Bastard, Grill Guru en Kamado. Wees voorbereid op de zomer en schaf vandaag nog een voordelige barbecue aan uit onze outlet. U heeft de keuze uit verschillende soorten barbecues, waaronder elektrische barbecues, barbecues op houtskool, tafelbarbecues, buitenkeukens en pizzaovens. Ook voor alle accessoires en benodigdheden om het barbecueën nog gemakkelijker te maken kunt u terecht in onze webshop.