Bistrotafels voor buiten outlet

Bistrotafels zijn perfect om te genieten van een maaltijd buiten, of je nu een kleine patio of een ruime tuin hebt. Deze compacte tafels bieden een charmante en gezellige sfeer om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Ideaal voor een romantisch diner voor twee, een gezellige barbecue met vrienden, of gewoon om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Bistrotafels zijn er in verschillende maten, stijlen en materialen, van klassiek gietijzer tot modern aluminium en onderhoudsvrij kunststof. Wil jij een betaalbare bistrotafel kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

⏎ Terug

 

 

1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Bistrotafels voor buiten

Ben jij op zoek naar een elegante bistrotafel om jouw terras helemaal af te maken? Kijk dan eens naar het zeer ruime assortiment aan bistrotafeltjes bij Tuincentrumoutlet.com. Een bistrotafel is een kleine tafel waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee en een klein hapje. Ben je meer op zoek naar een tafel waar je een uitgebreide maaltijd op kan nuttigen, dan kun je beter gaan voor een grote eettafel voor buiten. Bij Tuincentrumoutlet.com zijn er verschillende tafels te verkrijgen, de meest voorkomende bistrotafels zijn de bistrotafel rond en de bistrotafel vierkant. Ook zijn deze bistro tafel te verkrijgen in verschillende materialen, de meest voorkomende zijn:

  • Metalen bistrotafel
  • Gietijzeren bistrotafel
  • Marmeren bistrotafel
  • Houten bistrotafel
  • Stalen bistrotafel

De bistrotafel zijn in verschillende maten te verkrijgen, wel zit er verschil in de afmetingen. De ronde bistrotafels zijn verkrijgbaar als bistrotafel rond 60 cm en bistrotafel rond 70 cm. De vierkante bistrotafels zijn verkrijgbaar als bistrotafel 70x70 en bistrotafel 80x80. Het beste is om de bistrotafel te gebruiken met 2 stoelen, dit kun je vervolgens uitbreiden naar 4 stoelen, maar het meest voorkomende is een bistrotafel met 2 stoelen. De bistrotafels van Tuincentrumoutlet.com zijn van absolute top kwaliteit, zo zijn onder andere Hartman bistrotafels en Lesli Living bistrotafels beschikbaar. Deze zijn beschikbaar voor de beste prijzen, Tuincentrumoutlet.com koopt namelijk groot in, hierdoor kan de beste prijs geboden worden en zijn de bistrotafels vrijwel altijd op voorraad.

Als jij eerst je bistrotafel in het echt wilt zien en wilt kijken of hij echt goed bij jouw past, dan ben je van harte welkom in de grote showroom van Tuincentrumoutlet.com. Deze is gelegen bij Groenrijk in Tilburg, hier kun jij jouw favoriete bistrotafel direct meenemen of er voor kiezen om hem online te bestellen en gratis te laten thuis bezorgen bij besteding vanaf €30.