Bloempotten voor binnen outlet

Planten in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. De keuze in potten en manden is groot bij Tuincentrum Outlet. Laat jouw planten stralen in een mooie bloempot. Door het toevoegen van kleur of het juiste materiaal geef jij jouw planten én inrichting een compleet nieuwe look. Maak gebruik van hoogteverschil voor een speels effect. Zet grote groene planten in een pot op de grond, creëer hoogte met bloempotten op poten of hang planten op. Bij Tuincentrum Outlet vind je bloempotten voor binnen van topmerken zoals Capi, Elho en Gina Da. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig en snel de mooiste binnen potten bij Tuincentrum Outlet.

Kunststof bloempotten Stenen bloempotten

Rieten bloempotten Metalen bloempotten

Houten bloempotten Keramieken bloempotten

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 1113 producten
Vergelijk (0)

Een goede waterhuishouding in de binnenpot

Binnen potten zijn vaak handgemaakt van aardewerk, metaal of zink. Hierdoor kunnen we niet de garantie geven dat deze potten 100% waterdicht zijn. En om te voorkomen dat de kamerplant te veel water krijgt of dat water wegloopt kun je hydrokorrels onderin de pot toevoegen. Deze korrels nemen het water op en laten het geleidelijk los. Ook als je een beetje uitschiet met water geven, verdrinken je planten niet.

Een bloempot voor ieder interieur

Bij Tuincentrum Outlet vind je binnen potten passend bij elke plant én bij elk interieur. Keramieken bloempotten van HS Potterie voor een urban jungle in de woonkamer, rieten manden van HBX voor een landelijke uitstraling, of juist bloempotten in trendy kleuren van bijvoorbeeld Capi om het strakke interieur wat op te fleuren. Geef een industrieel interieur een extra luxe uitstraling met de gouden potten van Gina Da. Of kies voor een heus kunstwerk van planten door hangpotten te vullen met volumineuze kamerplanten! 

Ook de juiste bloempot voor buiten

Buiten potten zijn even belangrijk als potten voor binnen. Een planten pot voor buiten moet wel de juiste eigenschappen hebben. Denk bijvoorbeeld aan goede afwatering. Omdat het in ons land nog wel eens regent, is het belangrijk het overtollige (regen)water goed weg kan lopen, anders kunnen je planten verdrinken. Bekijk ook het assortiment buiten potten van Tuincentrum Outlet en maak ook jouw tuin een plek van genot!

Koop binnen potten bij Tuincentrum Outlet

Voor de mooiste binnen potten van topmerken zoals Elho, Capi en Gina Da ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres! Elke kamerplant verdient een mooie pot. Maak jouw interieur af met mooie binnen potten in verschillende kleuren en materialen. Je bestelt binnen potten gemakkelijk en snel bij Tuincentrum Outlet.