De webshop is 24/7 geopend!


Vuur- en terrasverwarming

Een klein vuurtje in de tuin brengt direct sfeer. De bewegende vlammen zorgen voor een gezellig sfeerlicht in de tuin. Belangrijk voordeel is natuurlijk ook de warmte. Een goede vuurschaal, vuurkorf of tuinhaard produceert voldoende warmte om op koudere dagen van de tuin te genieten. Met een simpele investering kun je zo 3 maanden langer buiten genieten. Wij bieden haarden en vuurschalen in alle soorten en maten. Van strak design tot gezellig robuust. Wil jij ook genieten van een vuurtje in de tuin? Bekijk hieronder het aanbod: 

VUURSCHALEN  |  VUURKORVEN  |  TUINHAARDEN  |  TAFELBRANDERS |  GRILLROOSTERS  |  KAARSEN

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lengte (cm)

 - 
Wis selectie

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 206 producten
Vergelijk (0)

Waarom kiezen voor een vuurschaal?

Vuurschalen zijn een fantastische toevoeging aan elke buitenruimte. Met hun unieke ontwerp en solide constructie bieden ze niet alleen warmte, maar ook een prachtig visueel element. Je kunt ze gebruiken om heerlijke marshmallows te roosteren, verhalen te delen rondom het vuur, of gewoon te ontspannen en te genieten van de rustgevende vlammen. Vuurschalen zijn het middelpunt van gezelligheid en creëren een warme en uitnodigende sfeer voor jou en je gasten.

Koop een tuinhaard op tuincentrumoutlet.com

Als je op zoek bent naar iets groter en indrukwekkender, zijn de tuinhaarden een perfecte keuze. Deze imposante stukken bieden niet alleen warmte, maar ook een prachtig decoratief element. Ze zijn ideaal voor kille avonden en voegen een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte. Je kunt jezelf nestelen in de buurt van de tuinhaard en genieten van de aangename hitte terwijl je ontspant in de frisse lucht.

Klassieke tuin verwarming

De vuurkorf is een klassieker die nooit uit de mode raakt. Met zijn charmante uitstraling en open ontwerp zorgt de vuurkorf voor een gezellige en informele sfeer. Plaats de vuurkorf op je terras, in je tuin of zelfs op het strand en geniet van de warmte en het rustgevende geluid van knisperend vuur. Het is de perfecte manier om 's avonds tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht.

Moderne tuinverwarming

Voor een meer gestileerde en veelzijdige optie is de tafelbrander een geweldige keuze. Deze compacte en draagbare verwarmingstoestellen zijn perfect om je tafel te verwarmen tijdens diners in de buitenlucht. Ze creëren niet alleen een warme sfeer, maar dienen ook als prachtige decoratieve elementen. Met een tafelbrander kun je comfortabel buiten blijven zitten, zelfs als de temperatuur begint te dalen.