Nieuw: de Elho Grass serie!

Elho Pot pure grass d50cm sportief groen Elho www.tuincentrumoutlet.com

Elho is een van onze bestseller merken op de website. Duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteitsproducten is iets waar ze om bekend staan, denk aan de regentonnen en de mooie, functionele bloempotten. Deze maand komt Elho met iets nieuws: de Grass lijn! In deze blog lees je alles over deze nieuwe collectie, over Elho zelf en wat je nodig hebt om de perfecte tuin te creëren. 

De Grass serie: nieuwe bloempotten van Elho

Binnen deze nieuwe lijn van Elho is goed te zien dat strak design, duurzaamheid én functionaliteit perfect samen kunnen. Deze nieuwe potten hebben een mooie, strakke look die binnen iedere tuin past. Bovendien zijn deze potten waterdicht waardoor je de potten zowel binnen als buiten kan zetten. Tenslotte zijn deze leuke potten ontzettend duurzaam! De potten zijn namelijk gemaakt van gerecyclede kunstgrasmatten. Hierdoor zijn deze producten niet alleen goed voor je tuin, maar ook voor onze planeet! Deze collectie staat en voelt dus goed in je tuin, op je terras of op het balkon. De potten kun je het hele jaar buiten laten staan, want deze fijne producten zijn ook nog vorst- en Uv-bestendig. Check hier deze nieuwe collectie!

Het verhaal van Elho

Elho is een Nederlands bedrijf die al sinds 1964 het doel heeft om natuur daar te brengen waar jij thuis komt. Gebaseerd op kleur- en vorm trends maken ze de mooiste potten. Dagelijks zijn ze bij Elho bezig om op zoek te gaan naar nieuwe, slimme oplossingen, waardoor iedereen zich kan omringen met de natuur. 

We love waste!

Dit is een uitspraak die ze dagelijks doen bij Elho. Recycling is namelijk een groot onderdeel binnen hun productie. Op dit moment is 80% van de grondstoffen die bij Elho gebruikt worden van gerecycled plastic. Omgerekend betekent dit dat ze bijna 8,400,000 kilo gerecycled plastic hebben kunnen verwerken afgelopen jaar! De nieuwe Grass serie is een mooi voorbeeld van hoe ze dit aanpakken. 

Maak de potten compleet!

Om al dat groen compleet te maken, is het natuurlijk belangrijk om deze leuke potten te voorzien van prachtige plantjes. Wij hebben een groot assortiment vol buitenplantjes. Onze experts staan iedere werkdag voor u klaar om op maat gemaakt advies te geven. Hierdoor heb je altijd de juiste informatie wat bij jouw tuin past. Je kan onze experts eenvoudig bereiken door te bellen naar 013-7200701. 

 

Bekijk hier Elho