Rolgordijnen

Nesling heeft een heel groot assortiment aan rol gordijnen en schaduwdoeken. Bekijk hier wat ze allemaal te bieden hebben.

1 - 32 van 32 producten
Vergelijk (0)

Rolgordijnen outlet

Bij Tuincentrumoutlet.com ben je aan het juiste adres om rolgordijnen en schaduwdoeken voor buiten te bestellen met korting! Tuincentrumoutlet.com is een initiatief van tuincentrum GroenRijk Tilburg waar je verschillende aanbiedingen kunt vinden op het gebied van huis en tuin. Zo ook de afgeprijsde rolgordijnen en schaduwdoeken van het merk Nesling. Deze rolgordijnen zijn geschikt voor buiten en kunnen dus tegen de vele verschillende weersinvloeden. Je bestelt de rolgordijnen gemakkelijk online in onze webshop, dan worden de bevestigingsmaterialen bijgeleverd en kun je snel aan de slag. Er zijn verschillende stijlvolle kleuren verkrijgbaar, zoals antraciet, wit, zand en zwart. Deze kleuren kun je dan laten aansluiten bij jouw overkapping of pergola, om een mooi geheel te vormen. 

Rolgordijnen voor buiten 

Nesling rolgordijnen bestel je bij Tuincentrumoutlet.com, zo profiteer je namelijk van outlet prijzen terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft. Deze rolgordijnen voor buiten kan je gebruiken in combinatie met een pergola of terrasoverkapping. De rolgordijnen voor buiten van het merk Nesling kenmerken zich door de volgende eigenschappen: 

  • Goede bescherming tegen laaghangende zon
  • Eenvoudig te reinigen
  • Eenvoudig te monteren
  • Schimmelwerend materiaal
  • Zorgt voor privacy en beschutting 
  • Goed te combineren met Coolfit Harmonicadoek

Bij Tuincentrumoutlet.com kun je deze zeer stijlvolle en kwalitatieve rolgordijnen kopen, maar dan met korting! De rolgordijnen van Nesling worden gemaakt van HTPE geknoopt weefsel en kennen daarmee verschillende voordelen, met name op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Zo kun je ook bij veranderende weersinvloeden gebruik blijven maken van de rolgordijnen voor buiten, waardoor je meer privacy hebt en beschermd bent tegen laaghangende zon.

Rolgordijnen voor buiten kopen? | Bestel online op Tuincentrumoutlet.com

Rolgordijnen kopen met hoge kortingen

Wij bezorgen bestellingen in onze online outlet vanaf €30 gratis bij je thuis, maar je kunt er ook voor kiezen om deze op te halen in onze showroom. Wil je de verschillende rolgordijnen in het echt bekijken, of bijvoorbeeld de kleuren vergelijken? Dan kun je ook in onze showroom terecht! Daar staan ook altijd vriendelijke medewerkers voor je klaar om je te adviseren. Het kan echter wel zo zijn dat het assortiment online en offline van elkaar verschilt, dus om er zeker van te zijn dat we deze artikelen in de showroom hebben kun je van tevoren contact met ons opnemen. Onze showroom is gevestigd in tuincentrum GroenRijk Tilburg, waar je van harte welkom bent. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)13-7200701, of door een mail te sturen naar info@tuincentrumoutlet.com.