Alles over de Capi Retro lijn en een sneak peak van de nieuwe producten

Afbeeldingsresultaat voor retro groove capi

De Capi Retro lijn is een moderne serie die de meeste van jullie misschien al wel kennen. Deze serie is begin september uitgekomen en domineert nu al maanden de markt wanneer het komt op binnenpotterie. Ondertussen bestaan deze Retro potten al in het zilver, goud en "groove". In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over de serie en laten we een sneak peak zien van de nieuwste producten binnen deze lijn!

De Capi Retro Lijn

De Capi Retro lijn is een populaire lijn binnen de binnenpotterie. Bij deze lijn binnen Capi draait alles om de retro uitstraling in een nieuw jasje. Dit wordt gedaan door strakke designs aan te houden en te spelen met ronde vormen. De potten binnen deze serie zijn licht van gewicht waardoor je ze eenvoudig kan verplaatsen. De Retro potten zijn handgemaakt waardoor iedere pot uniek is. Wel is het belangrijk om van tevoren te weten dat hierdoor de potten niet 100% waterdicht kunnen zijn. Deze potten zijn wel echt voor binnengebruik en zijn in de meeste gevallen gewoon waterdicht en veilig om te gebruiken. 

De keuze is reuze

Vanwege de hoge populariteit binnen deze lijn heeft Capi verschillende varianten ontwikkeld waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. De originele Retro potten zijn bijvoorbeeld in een prachtige, gouden kleur. Deze chique potten zijn een echte eyecatcher in je kamer, maar niet te opvallend door de matte afwerking. Verder zijn deze potten er ook nog in het zilver. Hierdoor passen ze binnen ieder interieur. 

Tenslotte is er nog een variant ontwikkeld die de "Retro Groove" potten heet. Deze speelse potten zijn geïnspireerd op groeven, voornamelijk groeven in bergen en stenen die ontstaan in de loop der jaren door de natuur. De afwisseling van zwart met goud geeft dat retro effect en zorgt voor de speelse afwisseling. 

Sneak peak: de Capi Retro Elegant

Afgelopen maand heeft Capi een nieuwe vorm uitgebracht binnen de Retro lijn: de vaas Elegant. Vers van de pers mogen wij de eerste foto's van deze eyecatchers laten zien! Deze leuke vaas geeft een luxe gevoel in ieder huis en is pas net op de markt. De vaas heeft een chique uiterlijk en is geschikt voor grotere planten. Deze mooie vaas is beschikbaar in alle drie de varianten: de Retro Goud, Zilver en Groove

Capi Vaas elegant deluxe groove d39xh60cm zwart goudCapi Vaas elegant deluxe Retro 39x60 cm goudCapi vaas elegant deluxe Retro d39xh60 cm zilver

Bij elk potje past een plantje

Elke pot ziet er natuurlijk een stuk vrolijker uit wanneer er een mooi plantje in zit. Gelukkig hebben wij op tuincentrumoutlet.com een groot assortiment met kamerplanten waaruit je kan kiezen. Op onze website geven we uitgebreid uitleg over het type plant en hoe je deze het beste kan verzorgen. Accessoires en verzorgingsartikelen zijn ook eenvoudig te bestellen met slechts één klik op de knop. Deze artikelen kun je eenvoudig vinden door hier te klikken. 

Twijfel je nog of kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan onze experts van de kamerplanten afdeling iedere werkdag voor u klaar met het juiste advies. Je kan ze eenvoudig bereiken door te bellen naar 013-4550860 om in het keuzemenu te kiezen voor toets 3

 

Klik hier voor alles van Capi

Bezoek de webshop