Lemax Caddington Village collectie 2023

Lemax komt elk jaar weer met een nieuwe collectie van de leukste kersthuisjes en kerstminiaturen. Onderdeel van de Lemax 2023 collectie is de Caddington Village. Dit onderdeel van de Lemax 2023 collectie is volledig geïnspireerd op de oud-Engelse kerstsferen in het plaatsje Caddington, wat net boven Londen ligt. De Caddington Village collectie van Lemax is de grootste binnen de nieuwe 2023 collectie van Lemax en in zijn geheel te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet.com. en dat is niet alles, want bij Tuincentrumoutlet vind jij de goedkoopste Lemax kersthuisjes en kerstminiaturen.

Lemax Caddington Village kerstminiaturen collectie 2023

Caddington village een plaatsje boven Londen tegen de stad Luton aan. Tijdens de wintermaanden veranderd dit kleine dorpje uit de 19e eeuw in een winterparadijs. De huisjes hebben allemaal een victoriaanse architectuur, waardoor jij met dit kerstdorp jezelf in een sprookje kan wanen. Voor de nostalgische feestdagen zijn de Lemax artikelen van Caddington Village een echte must-have. Wat zie je dan allemaal voorbij komen als jij een blik werpt op het Caddington dorp? Dit kerstdorp komt echt tot leven met mensen die een rondtocht maken op een koets met paard, dit is de Scenic Sleigh Ride Lemax Caddington Village. Ook de is het een dorp waar je met de gehele familie op de fiets rond kunt fietsen, wil jij dit ook in jouw kerstdorp? Neem dan een kijkje naar de Family Bike Ride Set van 4 Lemax Caddington Village. Of er nu hotdogs worden verkocht door de Hot Muffins And Crumpets of kranten door de Merry Newsboy Set van 2 Lemax, er is altijd leven in de brouwerij met de kerstminiaturen van Lemax Caddington Village.

Lemax Caddington Village kersthuisjes collectie 2023

Naast de kerstminiaturen die jouw kerstdorp van de nodige sfeer kunnen voorzien, kunnen de kersthuisjes van Caddington Village natuurlijk ook niet ontbreken in jouw kerstdorp. Hoewel ze kersthuisjes worden genoemd, kun je ook zeker spreken van grote kersthuizen. De kersthuisjes uit deze Lemax collectie zijn ware eyecatcher voor jouw kerstdorp door de grootte ervan en de spraakmakende architectuur. Zie hier onze gehele Lemax kerst collectie van 2023.

1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

Lemax kerstshow Tilburg

Bij Tuincentrumoutlet vind jij de Lemax kerst collectie voor de laagste prijs van Nederland. Dit heeft er alles mee te maken dat Tuincentrumoutlet bekend staat als grote kerst outlet en Lemax outlet. Naast het feit dat jij jouw favoriete Lemax kersthuisjes zeer eenvoudig kunt bestellen via Tuincentrumoutlet.com, is er ook de mogelijkheid om al deze Lemax producten in het echt te komen bekijken. Tuincentrumoutlet beschikt het gehele jaar door over een kerst showroom, deze showroom kun jij vinden in het pand van GroenRijk in Tilburg. Tijdens de wintermaanden wordt de complete showroom omgetoverd tot kerstshow. Tijdens de kerstshow kun jij alle kerstdorpen komen bewonderen.

Tuincentrumoutlet Lemax