Lemax Norman Rockwell collectie 2023

Nu te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet.com: De exclusieve Norman Rockwell Limited Edition 2023 collectie van Lemax. Wie is Norman Rockwell? Norman Rockwell is een bekende Amerikaanse schilder en illustrator. Hij werd vooral bekend door de prachtige illustraties die hij maakte voor The Saturday Evening Post. Een ander zeer bekend werk van deze Norman Rockwell is zijn schilderij genaamd: Home for Christmas (Stockbridge Main Street at Christmas). Dit schilderij is een symbool voor hoe kerst er in Amerika uitziet in 1967. In dit schilderij neemt Norman Rockwell je mee op een kerstavondwandeling door Stockbridge's Main Street, langs de openbare bibliotheek, de antiek- en cadeauwinkels, het oude stadskantoor en het Victoriaanse hotel, waarachter Rockwells eigen studio ligt.

Lemax Norman Rockwell Limited Edition 2023

Deze collectie aan Lemax kersthuisjes is volledig geïnspireerd op dit schilderij van Norman Rockwell. Elk jaar is het aan jou om weer een uniek kerstdorp op te bouwen in jouw woning, mede hierdoor is het fijn dat Lemax ook dit jaar weer met een Limited Edition editie is gekomen. Deze kersthuisjes komen letterlijk uit het kerstschilderij van Norman Rockwell. Samen met Lemax zijn de huisjes uit dit schilderij tot leven gekomen en heb jij de kans deze huisjes toe te voegen aan jouw kerstdorp. De Norman Rockwell kersthuisjes kopen doe je bij Tuincentrumoutlet, dit is de grootste kerst outlet en de grootste Lemax outlet van Nederland. De kersthuisjes uit de Norman Rockwell collectie vind je hier dus ook voor de laagste prijs, de kersthuisjes die je zou kunnen vinden zijn:

Bekijk onze gehele Lemax kerst collectie 2023.

Lemax Norman Rockwell outlet

Tuincentrumoutlet is de plek waar jij deze kersthuisjes van Lemax kunt vinden. Je kunt heel eenvoudig deze kersthuisjes online bestellen. In de meeste gevallen worden jouw kersthuisjes gratis thuisbezorgd. Toch snappen wij van Tuincentrumoutlet dat jij kersthuisjes, kerstminiaturen en kerstdorpen liever in het echt wilt bekijken. Ook hier hebben wij een oplossing voor bij Tuincentrumoutlet, je bent namelijk van harte welkom in onze grote kerst showroom. Het gehele jaar door is er een kerstshowroom aanwezig in de showroom van Tuincentrumoutlet, maar tijdens de wintermaanden wordt de gehele showroom omgebouwd tot kerstshow. Bij deze kerstshow kun jij verschillende kerstdorpen volledig opgebouwd komen bekijken en zien hoe deze Lemax kersthuisjes er in het echt uitzien. Ben er snel bij, want dit zijn echt Limited Edition kersthuisjes. Er zijn van deze huisjes maar 400 stuks gemaakt, dit betekent op = op.