SUNS Maranza overkappingen

Een overkapping is een ware toevoeging aan jouw tuin, met een overkapping kun jij extra genieten van een zomeravond of juist lekker buiten zitten terwijl het regent. Een overkapping die zomaar eens aan al jouw wensen kan voldoen is de Maranza van het merk SUNS. Deze overkapping is een lamellen overkapping, deze heeft velen voordelen ten opzichte van houten overkappingen en aluminium overkapping. Het grootste voordeel is dat de Maranza overkappingen gekenmerkt worden door de flexibele shutters, deze zitten in het dak en kunnen open of dicht worden gedraaid.

Doordat de Maranza overkapping gemaakt is van industrieel staal dat ook nog eens roestvrij en duurzaam is, zijn deze overkappingen een zeer fraaie optie voor jou. Bij Tuincentrumoutlet.com zijn deze overkapping zeer eenvoudig samen te stellen. Bij de Maranza overkapping kun jij ook gaan voor de bijpassende zijschermen, deze kun je open of dicht doen, zodat je optimaal kunt genieten van het weer. Je kunt zelfs de overkapping personaliseren bij Tuincentrumoutlet.com. Het personaliseren van de overkappingen zit met name in de afmetingen en de kleur, de Maranza overkappingen zijn te verkrijgen in de kleuren:

  • Overkapping mat wit
  • Overkapping mat royal grey

Wil je onze gehele SUNS collectie bekijken? Of alleen onze collectie SUNS overkappingen? Hoewel Tuincentrumoutlet het jou erg makkelijk maakt om jouw overkapping online te kopen, snappen wij dat je een overkapping liever in een winkel koopt. Hiervoor kun je terecht in de overkappingen showroom van Tuincentrumouytlet.com, deze is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg. Hier kan de overkappingen specialist jou helpen met het kiezen van de juiste overkapping voor jou tuin.

1 - 18 van 18 producten
Vergelijk (0)