Lemax Santa's Wonderland collectie 2023

Al sinds jaar en dag brengt Lemax nieuwe collecties uit, zo ook in 2023. Elk jaar zitten er ook weer nieuwe kersthuisjes en kerstminiaturen uit Santa’s Wonderland collectie bij, deze kunnen ook binnen de Lemax 2023 collectie zeker niet ontbreken. Met de klassieke Santa’s Wonderland collectie van Lemax breng jij jouw kerstdorp helemaal in de wondere sferen van de Noordpool. Zoals de naam van deze Lemax collectie al zal doen vermoeden is dit kerstdorp, hét kerstdorp van de kerstman. Hier brengen de kerstman, zijn elfjes en rendieren het gehele jaar door. Dit dorp kun jij nu zelf in huis halen via Tuincentrumoutlet.com!

Lemax Santa's wonderland kersthuisjes collectie 2023

Lemax Santa’s Wonderland, oftewel de wondere wereld van de kerstman op de Noorpool. Dat is toch een dorp die jij wel zou moeten gaan toevoegen aan jouw kerstdorp voor de komende kerst? Je vind in dit kerstdorp van Lemax de woon- en werkplaats van de kerstman. Deze Lemax collectie past perfect bij de andere Lemax kerstdorp collecties. Zo zijn binnen deze collectie ook leuke kerstminiaturen voor jouw kerstdorp beschikbaar, zoals de elfjes die op een rendier aan het spelen zijn, dit is de Reindeer Snowman Lemax Santa's Wonderland Collection 2023. Naast deze leuke kerstminiaturen zijn er verschillende kersthuizen beschikbaar. Dit zijn niet zomaar kersthuisjes, maar kersthuisjes die in jouw fantasie niet eens op zouden kunnen komen. Een leuk voorbeeld hiervan is de Hot Chocolate Spa Lemax Santa's Wonderland Collection 2023. Dit is een kersthuisje met een enorme mok met warme chocolademelk in de voortuin. Als je denkt dat dat alles is, dan heb je het mis, hierin zitten namelijk twee elfjes van de kerstman te relaxen. Kortom, een echte must-have voor jouw kerstdorp. Naast dit unieke kersthuisje, zijn er binnen de Lemax Santa’s Wonderland collectie nog veel meer unieke kersthuisjes te verkrijgen bij Tuincentrumoutlet.com. Zie hier onze gehele Lemax kerst collectie van 2023.

1 - 8 van 8 producten
Vergelijk (0)

Lemax outlet Tilburg

Tuincentrumoutlet.com is de plek waar jij jouw Lemax kersthuisjes en kerstminiaturen aan zou moeten schaffen. Dit komt omdat Tuincentrumoutlet de grootste Lemax outlet van Nederland is, je vind hier de Lemax kerstproducten voor de laagste prijs. Ook maken wij van Tuincentrumoutlet het bestellen van jouw favoriete Lemax huisje zeer eenvoudig en goedkoop. Toch bieden wij voor ieder die dat wilt de kans om de volledige Lemax Santa's Wonderland collectie 2023 in het echt te komen bekijken. Dit doe jij in de grote Lemax showroom van Tuincentrumoutlet, die je kunt vinden in Tilburg. Tijdens de wintermaanden wordt de volledige Tuincentrumoutlet showroom omgebouwd tot kerstshow, dit is zeker een bezoekje waard.

Tuincentrumoutlet