SUNS Rota overkappingen

Wil jij komende zomer extra lang genieten van de buitenlucht of wil jij juist bij regen kunnen genieten van een lentebries? Dan is een terrasoverkapping een hele mooie optie voor jou en zullen jouw wensen waarschijnlijk naadloos aansluiten op de Rota overkapping van SUNS. Deze lamellen overkapping is een hiervoor ideaal, omdat dit een verstelbare overkapping is die je bijna geheel naar jouw wensen kan personaliseren.

De Rota overkapping is een zeer fraaie optie voor in jouw tuin. Hij is zeer duurzaam en roestvrij door het industriële staal waar hij gemaakt van is. Het dak van deze overkapping bestaat uit verschillende shutters, deze shutters zijn zeer flexibel, je kan hierdoor het dak zowel open als dichtdoen. Ben je even klaar met de zon, dan doe je ze dicht door middel van een hendel. De overkapping wordt geleverd zonder wanden, wel is er een mogelijkheid om zijschermen bij te bestellen. Deze zijschermen zonder voor minder wind en een stukje privacy. Het personaliseren van de overkapping kan ook bij Tuincentrumoutlet.com, dit kan door de afmetingen naar wens aan te passen en door het kiezen van de kleur, de kleuren die beschikbaar zijn bij Tuincentrumoutlet, zijn:

  • Rota overkapping mat grijs
  • Rota overkapping mat wit

Wil je onze gehele SUNS collectie bekijken? Of wil je onze SUNS overkappingen op een plek zien? Het is bij Tuincentrumoutlet.com mogelijk om jouw Rots overkapping online te bestellen, dit is zeer eenvoudig. Toch snappen wij van Tuincentrumoutlet.com, dat je dit niet zomaar wilt doen, daarom ben je ook van harte welkom in onze grote overkappingen showroom. Deze is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg, hier helpt onze overkappingen specialist jou graag met het kiezen van de juiste overkapping voor jou.

1 - 22 van 22 producten
Vergelijk (0)