SUNS Alvaro overkappingen

Een overkapping hoeft niet duur te zijn, daarom moet jij snel eens een kijkje nemen bij Tuincentrumoutlet.com. Hier vind jij de meest betaalbare overkappingen van Nederland, waaronder de Alvaro Gazebo van het merk SUNS. Deze overkappingen zijn door de deze outletprijzen de goedkoopste overkapping, maar doen zeker niet onder in kwaliteit. Een hoogwaardige overkapping op maat vind je bij Tuincentrumoutlet.com.

De Alvaro Gazebo van SUNS heeft een zeer fraai aluminium frame en wordt gekenmerkt door de shutters in het dak. Shutters zijn panelen die je open en dicht kunt doen, op deze manier kun je onder de overkapping genieten van de zon, maar zit je ook lekker droog als het regent. Door middel van een zeer handige hendel aan de zijkant van de overkappingen, doe je de shutters zeer eenvoudig open en dicht. De overkapping is ook voorzien van een afwateringssysteem, zo zal er nooit water op het dak blijven liggen en zul jij ook niet nat worden als je ze open doet.

De Alvaro Gazebo is te verkrijgen in verschillende maten. De hoogte van de overkapping is altijd 250 cm en de diepte is 360 cm. De diepte is naar wens te kiezen dit kan variëren van 3000 cm, 4000 cm, 6000 cm, 7000 cm, 8000 cm, 10000 cm tot zelfs 12000 cm. Het is mogelijk om te kiezen uit twee verschillende kleuren, deze kleuren zijn:

  • overkapping mat wit
  • overkapping mat grijs

Wil je meer van SUNS? Bekijk onze hele SUNS collectie of wil je alleen onze SUNS overkappingen bekijken? Het is vrij eenvoudig om jouw gewenste overkapping te bestellen op Tuincentrumoutlet.com, toch snappen wij dat je zo’n grote aankoop liever niet online besteld. Om deze reden ben jij ook van harte welkom in de overkapping showroom. Deze showroom is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg, hier helpt onze zeer ervaren overkapping specialist jou met het maken van de beste keuze. De overkappingen worden geleverd binnen 2 tot 3 weken, zo kun jij al snel genieten van jouw nieuwe overkapping.