Napoleon Prestige PRO Serie

De absolute trots onder de gas barbecues, zo kun je de barbecues uit de Prestige PRO serie van Napoleon wel noemen. Deze Prestige pro barbecues zijn van absolute topkwaliteit en zijn geschikt voor de ervaren, maar ook minder ervaren grillmasters. Deze prachtige bbq´s zijn onderdeel van het merk Napoleon. Napoleon is een zeer populair Canadees merk in vooral Amerika. Sinds kort ga je Napoleon steeds vaker op de Europese markt zien en dat is volledig terecht gezien de top barbecues die door Napoleon worden geproduceerd. Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij al de nieuwe barbecues van Napoleon waaronder dus deze Prestige PRO serie en de Napoleon Freestyle serie.

Napoleon Prestige Pro Serie kopen

Bij Tuincentrumoutlet vind je twee varianten van deze Prestige PRO barbecues. De Napoleon Prestige PRO collectie 2023 bestaat uit:

  • Bbq prestige pro 665 rvs
  • Napoleon Phantom Prestige 500 (matzwart)

Hoewel deze twee varianten uit de Prestige Pro serie op uiterlijk vlak erg van elkaar verschillen, hebben ze ook overeenkomsten. Zo hebben ze beide een vrij groot grilloppervlak, een sizzle zone en zijn ze beide voorzien van wielen waardoor ze erg eenvoudig te verplaatsen zijn. Qua uiterlijk verschillen ze heel erg, de Phantom Prestige 500 is matzwart, waardoor hij erg net wat chiquer uitziet en zelf kan dienen als eyecatcher in jouw tuin.

Napoleon Prestige Pro Serie aanbieding

Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij het grootste assortiment aan Napoleon Prestige bbq’s, Tuincentrumoutlet is namelijk een erg grote Napoleon outlet. Bekijk ons hele assortiment Napoleon barbecues. Door de grote inkoop kan Tuincentrumoutlet deze barbecues voor outlet prijzen aanbieden. Bestel jij jouw nieuwe Napoleon gasbbq bij Tuincentrumoutlet, dan wordt deze barbecue gratis thuisbezorgd. Natuurlijk snappen wij dat je een bbq liever eerst in het echt wilt zien, daarom ben je ook van harte welkom in de barbecue showroom van Tuincentrumoutlet. Deze grote bbq showroom is te vinden bij Groenrijk Tilburg, hier geeft onze barbecue specialist jou graag advies over de verschillende Napoleon barbecues.

1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)