Kamerplant in pot

Bekijk hier ons scherp geprijsde aanbod kamerplanten in pot. Bestel jouw favoriete combinatie, dan bezorgen wij jouw nieuwe plant gratis opgepot bij je thuis!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 118 producten
Vergelijk (0)

Kamerplant met pot! 

Bij Tuincentrumoutlet.com koop je een kamerplant met een pot in één keer! Je hoeft dus niet apart op zoek naar de beste combinatie, deze hebben wij al voor je gemaakt. Natuurlijk kan je zelf kiezen welke kamerplant met pot je het mooiste vindt, want we hebben namelijk verschillende combinaties gemaakt. 

Verschillende soorten planten

In ons assortiment kamerplanten vind je verschillende soorten planten. Iedere plant is uniek op zijn eigen manier en is daarom een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige  dypsis lutescens, jou waarschijnlijk beter bekend als de Areca palm. De  dypsis lutescens is een populaire kamerplant en is daarom ook veel te vinden in de huiskamers. Deze plant staat bekend om zijn mooie bladeren met een licht groene kleur en geel oranje vruchten. In feite bestaat deze plant uit meerdere palmpjes die bij elkaar groeien, je hebt dus eigenlijk meer plant voor minder geld! Wie wil dat nou niet? Verder vind je in ons assortiment:

  • Alocasia Zebrina;
  • Yucca;
  • Howea Fosteriana;
  • Monstera met mosstok;

Genoeg prachtige planten (met pot) om uit te kiezen. Koop nu jouw nieuwe plant in pot bij Tuincentrumoutlet.com en ontvang jouw bestelling al binnen 5 werkdagen. Bestel eenvoudig, snel en veilig online in de webshop! 

Kamerplant in pot kopen? | Bestel online op Tuincentrumoutlet.com

Planten online kopen 

Bij Tuincentrumoutlet.com ben je verzekerd van een goede en mooie plant. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen en vervoeren van planten en je hebt de zekerheid dat je bestelt bij een groot tuincentrum. Onze experts gaan met uiterste zorgvuldigheid om met de producten en zorgen ervoor dat deze in goede staat ontvangen worden. Je koopt daarom bij ons verschillende soorten kamerplanten die je direct thuis kan neerzetten. Wij verpotten de plant voor je en stoppen deze in een mooie pot. Het enige wat jij heft te doen is een mooie plek uit te kiezen en de plant goed te verzorgen. Maar ook daar kunnen wij je bij helpen. Heb je vragen over de verzorging van een plant of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen graag.