Houten bloempotten voor binnen outlet

Houten bloempotten passen dankzij de natuurlijke uitstraling in ieder interieur. De potten kunnen gemaakt zijn van steigerhout, cemani wood of bananenblad. Maar het kan ook gaan om een keramieken pot die afgewerkt is met hout. Elke houten pot is anders, en dat maakt deze binnenpotten juist zo leuk! Bij Tuincentrum Outlet vind je bloempotten van de merken Capi, Noach en HBX. Neem snel een kijkje naar ons assortiment.

⏎ Terug

 

 

Houten bloempotten van Noach

Noach outdoor biedt een breed assortiment tuinmeubelen, tuinproducten en kerstartikelen. Het merk is opgezet door tuincentrumondernemers die vanuit praktijkkennis assortimenten ontwikkelen. Noach Outdoor biedt voordelige kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit alles wordt gecombineerd met strak design op basis van de laatste trends. Noach Outdoor wordt uitsluitend verkocht bij GroenRijk tuincentra in Nederland.

Bekijk de video over Capi bloempotten

 

Koop houten bloempotten bij Tuincentrum Outlet

Voor de mooiste houten binnenpotten van de beste merken als HBX, Noach en Capi ben je bij Tuincentrum Outlet aan het juiste adres! Elke kamerplant verdient een mooie pot, en laten houten bloempotten nu overal bij passen! Maak jouw interieur af met mooie houten binnen potten. Je bestelt binnen potten gemakkelijk en snel bij Tuincentrum Outlet.