Menu

Plant Collect outlet

1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

Plant Collect

Ben jij op zoek naar mooie planten voor bij jou thuis, of het nu gaat om de beste kamerplanten of de mooiste tuinplanten. Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij deze tuin- en kamerplanten voor de laagste prijs. Tuincentrumoutlet is namelijk leverancier van de planten van Plant Collect. De planten van het merk Plant Collect komen vanuit verschillende landen, deze landen zijn onder andere Nederland, België, Duitsland, Schotland, Oostenrijk en Denemarken.

kamer- en tuinplanten

Tuincentrumoutlet.com is specialist op het gebied van tuin- en kamerplanten, door de expertise van onze medewerkers uit het zeer gewaardeerde tuincentrum Groenrijk in Tilburg. De kamerplanten en tuinplanten uit dit tuincentrum zijn vanaf nu online verkrijgbaar via Tuincentrumoutlet.com. Bij besteding vanaf €30 worden de planten gratis thuisbezorgd. Binnen het assortiment van de Plant Collect planten vallen onder andere de:

· Ficus lyrata

· Dracaena fragrans

· Howea Forsteriana

· Monstera Deliciosa

· Euphorbia ingens

· Calathea Mix

Planten outlet Tilburg

Weet je nou niet welke plant nu echt goed bij jou of jouw interieur past? Dan zou je eens contact met onze specialisten op kunnen nemen, wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 013 455 0860. Ook zou je eens langs kunnen komen in het tuincentrum, deze is gelegen in Tilburg. Hier helpen de zeer deskundige medewerkers jou graag met het maken van de beste keuze voor jou.