The Bastard Compact Collectie

Bij The Bastard vind je barbecues voor iedereen. Zelfs voor de barbecuefanaten die een The Bastard small net te klein vinden en The Bastard medium net iets te groot vinden. The Bastard is een Nederlands barbecuemerk met de beste kamado barbecues die er maar zijn. Bij Tuincentrumoutlet.com vind je het grootste assortiment aan The Bastard kamado bbq’s, naast deze prachtige compacte bbq, zijn er ook de The Bastard small, The Bastard medium, The Bastard large, The Bastard XL en zelfs The Bastard VX.

De kleinste The Bastard BBQ

The Bastard compact is dus de op één na kleinste barbecue van het merk The Bastard, hierdoor is het een zeer fijne bbq om neer te zetten op plekken waar minder ruimte is. Zo kun jij ook heerlijk genieten van een barbecue op bijvoorbeeld jouw dakterras, balkon of kleine tuin. Door het feit dat deze kleine bbq zo compact is, is hij ook erg handig om mee te nemen op reis, zo kun jij op jouw vakantieadres de barbecue aansteken. Elke compacte Bastard is uniek in zijn soort door de handgemaakte afwerking. Ook door het keramiek waar hij gemaakt van is, zit er verschil in het uiterlijk, zo kan de kleur en de structuur licht afwijken van de afbeelding.

Naast de gewone The Bastard compact, is deze ook verkrijgbaar in een andere uitvoering, dit is The Bastard compact urban. Het verschil in tussen deze barbecues is het uiterlijk, The Bastard compact urban heeft een mat zwarte kleur en The Bastard compact heeft een glanzend zwarte kleur. Zo kun je altijd een bbq kiezen die het beste bij jouw tuin past. Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij de goedkoopste The Bastard barbecues. Hoewel The Bastard bbq’s zeer eenvoudig online zijn te bestellen bij Tuincentrumoutlet.com is het natuurlijk ook mogelijk om ze af te halen. Dit kun je doen in de grote showroom die gelegen is in Tilburg bij Groenrijk, hier zijn ook zeer deskundige medewerkers aanwezig die jou kunnen voorzien van het beste advies. Bekijk ook de rest van onze Bastard collectie.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten
Vergelijk (0)