De webshop is 24/7 geopend!


The Bastard Medium Collectie

Ben jij op zoek naar een kamado barbecue van een normaal formaat? Dan zou een The Bastard uit de medium collectie een zeer fraaie optie voor jou kunnen zijn. The Bastard medium is de meest standaard barbecue uit de gehele The Bastard familie. Na de compact en de small The Bastard, is de The Bastard medium een stuk groter dan deze kleine barbecues. Hoewel hij met zijn formaat kleiner is dan bijvoorbeeld de The Bastard large en The Bastard XL, is dit een prima barbecue waar jij met het gehele gezin van kunt genieten tijdens de zomermaanden. Binnen de The Bastard medium collectie zijn verschillende soorten van deze prachtige kamado bbq verkrijgbaar. Bij Tuincentrumoutlet.com vind je dan ook al deze verschillende varianten, deze The Bastard medium varianten zijn:

  • The Bastard medium standaard
  • The Bastard medium urban
  • The Bastard medium anniversary edition

The Bastard Medium BBQ

In de functionaliteit van deze verschillende soorten van The Bastard medium zit weinig verschil, het verschil zit voornamelijk in het uiterlijk. The Bastard medium standaard is de originele The Bastard, deze is voorzien van een mooie glanzende zwarte kleur, The Bastard medium urban is dan weer voorzien van een mat zwarte kleur. Vervolgens heb je ook nog de speciale anniversary edition van The Bastard, deze is all-black, dus de ook bijvoorbeeld de thermometer en demper. Dit maakt van deze The Bastard bbq een echte collectors item.

Bij Tuincentrumoutlet.com vind jij velen soorten barbecues van het merk The Bastard. Tuincentrumoutlet is namelijk één van de grootste The Bastard outlet van Nederland, je vind hier dus The Bastard barbecues voor de beste prijs. Bekijk onze hele collectie The Bastard barbecues. Het is hier zeer eenvoudig om jouw favoriete The Bastard online te bestellen, ze worden ook vrijwel altijd gratis thuisbezorgd. Toch snappen wij dat je niet zomaar een bbq online besteld, je bent daarom ook van harte welkom in de bbq showroom van Tuincentrumoutlet. Deze showroom is gevestigd bij Groenrijk in Tilburg, hier helpen de deskundige medewerkers jou ook graag met het maken van de juiste keuze.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten
Vergelijk (0)