The Bastard VX Collectie

Is de The Bastard een perfecte kamado barbecue voor jou? Dan zou de The Bastard uit de VX collectie een mooie bbq voor jou zijn. De barbecues uit de VX collectie van The Bastard zijn de nieuwste barbecues van The Bastard maken de nieuwste collectie helemaal af. The Bastard VX heeft in principe geen extra voordelen maar heeft een fraai nieuw uiterlijk te opzichte van bijvoorbeeld The Bastard medium of The Bastard Large. Dit uit zich bijvoorbeeld in de nieuw ontworpen zwarte thermometer, dit is een thermometer waarbij functie en stijl elkaar omarmen. Binnen The Bastard VX zijn er verschillende versies beschikbaar, deze zijn allemaal beschikbaar bij Tuincentrumoutlet.com, dit zijn:

  • The Bastard VX small
  • The Bastard VX medium
  • The Bastard VX large
  • The Bastard VX xl

De nieuwste BBQ van The Bastard

Al deze varianten van The Bastard XV zijn verkrijgbaar bij Tuincentrumoutlet.com en van alle gemakken voorzien. De Bastard XV is voorzien van een prachtige mat zwarte kleur en scherpe vormen, hierdoor zal het altijd een echte eyecatcher worden in jouw tuin. Het verschil met de wat oudere modellen van The Bastard is dat sommige onderdelen compleet vernieuwd zijn zoals:

  • De top cap is eenvoudiger te bedienen en kan met een handomdraai geopend worden zonder dat er een onderdeel afgenomen hoeft te worden.
  • De Luchtschuif aan de onderzijde van de bbq is bij deze versie voorzien van een dubbele schuifdeur
  • De handgreep is ergonomisch en heeft op de voorkant de tekst ‘The Bastard VX’ staan

Zowel deze The Bastard VX als de andere modellen van The Bastard zijn zeer eenvoudig te bestellen bij Tuincentrumoutlet.com. Bekijk ons hele assortiment The Bastard barbecues. Wij snappen het echter heel goed dat je een nieuwe barbecue niet zomaar online besteld, daarom bieden wij ook de optie om hem eerst in het echt te komen bekijken. Dit kan in de zeer grote showroom van Tuincentrumoutlet.com, hier helpen de zeer deskundige medewerkers jou ook graag met het kiezen van de beste bbq.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten
Vergelijk (0)