Tuinstoelen

Ben je op zoek naar nieuwe tuinstoelen om je eigen tuinset samen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor diverse stoelen in verschillende soorten, maten en materialen. Natuurlijk kunnen we je ook voorzien van kussens, beschermhoezen en onderhoudsmiddelen. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben wij altijd kwaliteit, design en comfort in het achterhoofd. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van duurzame tuinmeubelhoezen. Wil jij tuinstoelen kopen tegen outletprijzen? Bekijk het aanbod hieronder:

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 89 producten
Vergelijk (0)

Tuinstoelen van verschillende materialen

Je bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

  • Houten tuinstoelen
  • Aluminium tuinstoelen
  • Wicker tuinstoelen
  • Kunststof tuinstoelen

We hebben verschillende stijlen, kleuren, vormen en afmetingen stoelen in ons tuinstoelen assortiment. Of je nou een grote tuin hebt of een klein balkon, wij bieden voor iedere ruimte een bijpassende tuinstoel. Ieder materiaal heeft weer andere kenmerken en stijlen. Zo geeft een aluminium tuinstoel een geheel andere sfeer dan wicker tuinstoelen. Ook het zitcomfort is verschillend per materiaal en stijl. Daarom is het kiezen van nieuwe tuinstoelen een erg persoonlijke keuze.

Soorten tuinstoelen

Wij bieden tuinstoelen aan in de volgende categorieën:

Geef je de voorkeur aan gemakkelijke klap- of stapelstoelen, of toch liever comfortabele loungestoelen? Wat je wensen ook zijn, wij hebben in onze webshop en showroom diverse soorten en maten, om je tuin helemaal naar eigen stijl in te richten!

Graag tot ziens in onze showroom in Tilburg!

Uiteraard begrijpen wij dat je nieuwe tuinmeubelen wilt uitproberen. Daarom is iedereen dan ook van harte welkom in ons tuincentrum! Ook als je een eigen tuinset wilt samenstellen kunt je uiteraard eerst een kijkje nemen in onze showroom in GroenRijk Tilburg. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant en onze medewerkers voorzien je met plezier van vakkundig advies. Graag tot ziens in Tilburg!