Rotan stoelen

De moderne rotan stoel is een eigentijdse draai aan de tijdloze klassieker. Deze stoelen hebben alle kenmerken van hun traditionele tegenhangers - ontspannen zitplaatsen, een trendy ontwerp en een tijdloos design - maar komen in een eigentijds jasje. Deze mooie, comfortabele rieten Rotan stoelen zijn perfect om te ontspannen na een lange dag. De relaxte zithouding en gebogen rugleuning bieden de perfecte manier om te ontspannen. Wil jij een goedkope Rotan stoel kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE STOELEN EETKAMERSTOELEN LOUNGESTOELEN FAUTEUILS KRUKJES TUINSTOELEN

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten
Vergelijk (0)

Rotan stoelen voor alle gelegenheden

Rotanstoelen worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Zo zie je ze vaak worden ingezet als tuinstoelen, maar ook binnenshuis zijn rotanstoelen zeer goed te gebruiken. Bij Tuincentrumoutlet vind je dan ook allerlei soorten rotanstoelen van de allerhoogste kwaliteit. Kies bijvoorbeeld uit de volgende producten:

  • Rieten stoelen
  • Rotan eetkamerstoelen
  • Rieten loungestoel
  • Rieten stoelen voor binnen
  • Rotan eetkamerstoelen met armleuning

Ben je toevallig op zoek naar andere soorten stoelen, zoals bijvoorbeeld fauteuils? Ook die kun je gemakkelijk terugvinden in het assortiment van Tuincentrumoutlet.

Rotan en rieten stoelen kopen

Bij Tuincentrumoutlet kun je altijd terecht voor mooie nieuwe rotan en rieten stoelen. Wat is echter nou precies het verschil? Je leest het hier! We horen vaak van alles en nog wat over rieten meubelen, vaak stoelen. Dat is eigenlijk best raar, want riet wordt eigenlijk nooit gebruikt voor het maken van meubels. Rieten meubels zijn vrijwel altijd van rotan gemaakt, aangezien dit materiaal veel steviger is. Riet is direct plantaardig materiaal en wordt wel soms gebruikt als dakbedekking. Rotan is een soort harde liaan die gevonden kan worden in tropische regenwouden. Het heeft wat weg van bamboe, alleen is bamboe hol van binnen en is rotan dat niet. Rotan is een populair materiaal voor het fabriceren van allerlei soorten spulletjes, zoals bijvoorbeeld krukjes. Het is namelijk gemakkelijk te telen en te oogsten, en ook nog eens CO2-neutraal.

Rotan stoelen bij Tuincentrumoutlet

Zitmeubels en stoelen voor in jouw huis en tuin vind je uiteraard altijd bij Tuincentrumoutlet voor de allerbeste prijs. Bekijk dus snel het hele assortiment op de site en kies jouw favoriete items! Of je nou handige rotanstoelen zoekt, of juist een paar comfortabele loungestoelen voor huis en tuin, bij Tuincentrumoutlet kun je altijd terecht! Heb je nog vragen over ons aanbod? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.